Friday 7 October 2011

Fu Manchu Mustache

En fu Manchu mustasch har varit ett populärt val av mustasch stilar för män under en lång tid nu. Det är en av de mest lätt igenkännliga och distinkta ansiktshår stilar som länge varit på modet, och den har redan fått sin beskärda del av publicitet och popularitet. I USA kan den berömda brottaren Hulk Hogan ses idrottsliga this mustasch stil, och det är också mycket populär bland olika cyklister och rockmusiker.
Ursprunget Fu Manchu Mustache; Begreppet myntades år 1929 efter utgivningen av en film som heter The Mysterious Dr. Fu Manchu. Denna film byggde på en roman 1913 som heter The Mystery of Dr Fu Manchu av en engelsk författare Sax Rohmer. Huvudpersonen i berättelsen var en viss Dr Fu Manchu, och även om boken hade inte nämner honom ståta med en mustasch, visade filmen honom med en mustasch som liknar det som nu kallas Fu Manchu mustasch. Namnet på mustaschen blev synonymt med namnet på detta tecken och det har fångats på sedan dess.
Beskrivning av Fu Manchu mustasch, Människor som sport Fu Manchu mustascher skildra en uppruggad masochistiskt karaktär, eftersom det är bilden mustaschen ger. Beskrivningen av mustasch är enkelt att få, och därefter är det lätt att odla och brudgummen också. Framti Manchu mustasch täcker överläppen och rinner ner från båda sidorna av munnen tills hakan. Den anslutande skägg mellan slutet delarna på hakan rakas bort och det ger en ganska farlig att se till person idrottsliga det.
Efter ett enklare sätt att tänka sig en mustasch Fu Manchu, tänk på ett riktigt bockskägg, utan hår på hakan. Således finns det inget att ansluta del mellan de två ändarna och dessa ändar underhållas se mycket tjocka eller tunna. Läs mer på ansiktshår stilar.
Hur man odlar en Fu Manchu mustasch, Growing en mustasch Fu Manchu är en ganska enkel uppgift, och det första man bör göra är att odla ett getskägg. Detta möjliggör en att följa och veta hur mycket hår som visas som stolpar i mustasch, och även gör det lättare att fullborda övergången mellan bockskägg och Fu Manchu mustasch. Efter att bockskägg har vuxit till höger nivå ansluta del på hakan kan sedan rakade av att komplettera den vanliga utseendet på Fu Manchu mustasch. Underhåll och trimning av mustasch är naturligtvis nödvändigt, och detta är något som måste göras på daglig basis. Läs mer om hur man odlar en mustasch.
Preparering av Fu Manchu mustasch, Processen Vårda en mustasch Fu Manchu är inte särskilt svår och allt som krävs är några minuter varje dag. Rakning runt mustasch regelbundet ser till att formen på mustaschen kvar. Underhålla distinctnessen av formen på barer är avgörande för preparering av framti Manchu mustasch, och för detta ändamål en mustasch trimmer också behöver användas regelbundet. Mustasch vax kan också användas av vissa människor, för att få håret längst ned ändarna av mustasch att bo nära sammanbundna. I de fall mustaschen inte vänder ut hur du vill att det ska vara, kan du raka alltid bort det och börja om igen.
Många orientaliska kinesiska filmer skildrar skurkarna idrottsliga en mustasch Fu Manchu. Det har något ledde fram till en tro att mustaschen är något "skurkaktiga" i naturen. Som en följd av detta har en del Hollywoodfilmer skildras också skurkarna idrottsliga such mustascher. Detta har alla ytterligare lagts till bilden av hårdhet och råhet i samband med fu Manchu mustasch.
Också läsa följande:; mustasch, skägg Styles för män, mustasch färger och Namn, Beard Styles för ansiktsform, det finns många mustasch stilar och skägg stilar som kan lekte med män, och utrymme för att experimentera är mycket stort faktiskt. Some mustasch stilar dock, särskilt Fu Manchu mustasch, har utvecklat sin egen identitet genom åren på grund av deras omfattande skildring i vanliga media.

No comments:

Post a Comment