Sunday 23 October 2011

Business Casual Klädkod

Ett av de mer populära klänningen koder för några vita tjänstemän arbetsplats i väst ger business casual klädsel ett partiellt företag högtidskläder. Kostymer och slips som ansågs som internationell standard affärer kläder, uppenbarligen bärs av chefer och specialister, har business casual dress code utvecklats sedan dess. Men vad är business casual kläder? Utseendemässigt från arbetare och service arbetarnas klädsel är business casual klädsel inte uniform. Plus, är bra med att göra upp denna klädsel är att det finns inget specifikt eller allmänt accepterad definition för det. Organisationer är fria att tolka det enligt deras arbete kultur och accepter.
Business Casual Klädkod Policy
Så huvudtanken bakom som har denna klädsel på arbetsplatsen är att klä professionellt, titta relaxed förutom att vara ordnad och drog ihop. Och eftersom vi har så många kvinnor i arbetskraften som män, det finns två olika typer av affärsverksamhet casual politik klädkod som både könen. För att förstå den avslappnade koden verksamhet klänning, varför inte separata män och kvinnor och illustrera dem därefter.
Business Casual Klädkod för kvinnor
Ett bra sätt att börja är genom att fråga personalavdelning om accepterade riktlinjer för damkläder. Som nämnts tidigare, olika organisationer har sina egna regelverk som måste följas. Skillnaden kan vara så stor att en del företag kan be kvinnor att bära byxor och företag kjolar och en del företag kan vara okej med bomull tröja och blommig kjol. , Alltid kontrollera ditt arbete kalender för viktiga möten innan du väljer business casual för kvinnor på en viss dag. Kanske under möten som du måste bära verksamheten formell klädsel. ; Alltid till att du bär rena, väl strukna, och skrynkelfri kläder. Din totala presentation med dina kläder ska vara yrkesmässigt, snarare än för kyld ut. ; Bär alltid god kvalitet toppar och skjortor. Om du är osäker på din tröja, kan du bära en ljus kavaj eller kofta ovanpå. , Medan bär ärmlösa klänningar till jobbet, alltid ha en kofta över det. Du vill behålla förbandet så liten som möjligt. Dock tryck inte den, som om du kommer för en picknick. , Med jeans, har varje organisation sin egen business casual politik klädsel om det. Så du måste kolla med personalavdelningen. ; Bekväma skor ska vara din prioritet nummer ett, samtidigt matcha dem med arbetskläder. Allt som är funky, strappy eller atletisk kommer inte att fungera. Satsa på slutna tår läderskor (inte slitna sådana) för en skarp utseende. , Makeup och tillbehör bör hållas på minimal också. Naturlig makeup, siden halsduk, armband eller armbandsur och icke-funky örhängen ge ditt företag ledig klädsel för kvinnor en polerad look. ; Business casual Klädkod för män
Om koncentrationen är business casual klädsel för restauranger, möten, fester kontor eller out-of-town arbete, organisationer usually leta efter denna klädsel hos män, minst en gång i veckan. Även om det finns strängare regler för vissa företag, klädd i jeans som en business casual klädsel för män är tillåtet för få. Låt oss se vad lämplig verksamhet casual för män, eftersom de tar ner det ett snäpp från de formella utseende. ; Fråga personalavdelning om antagna riktlinjer för herrkläder. Skillnaden kan vara så stor att en del företag kan be män att bära sport päls med slips och en del företag kan vara ok med khakis och polo tröja. ; Kontrollera alltid dina verk kalender för viktiga möten innan du väljer företag klädsel för män en viss dag. Kanske under möten som du måste bära formell klädsel för män. , Alltid gå för rena, prydligt-strukna, och skrynkelfri krage med en undertröja. Här kan du bryta oxford shirt's enformighet och slitage lin och flanellskjorta. Stickad och tenniströjor godtas också. ; Wearing khakis, chinos, icke-denim byxor och manchester med diskret idrott päls är lämpligt. Kontrollera med din organisations policy innan du planerar att bära jeans. ; Alltid bilbältet som matchar dina skor "färg. Matcha färgen på dina strumpor med byxorna. Undvik vitt och tubsockor sammanlagt. , För en avslappnad dag, gå med loafers, med gummisula läder skor, stövlar och Oxfords. Håll utslitna skor, sandaler och atletiska skor hemma. ; Om du är ny på en organisationen och kan inte riktigt räkna ut vad business casual klädkoden följs, följa dina medarbetare. Detta sätt kan du få en uppfattning om vad som är accepterat i enlighet med bolagets skriftliga riktlinjer. Förutom dina kläder, även upprätthålla personlig hygien och övergripande utseende. Eftersom du arbetar i en organisation, är du inför de företag som måste hållas väl.

No comments:

Post a Comment