Wednesday 12 October 2011

Underarm svettning problem

OK Så du har mött en vacker flicka på en fest och ni slå undan ganska bra. Hon vill dansa med dig och du är på Cloud Nine. Allt går på ganska bra, tills plötsligt du väljer att prova en ny dans steg att imponera på henne och som du måste lyfta armarna över huvudet. Bang! Det var slut på din stund av glädje med tjejen. Svetten patch och din stinkande armhålor kommer att få henne att tänka två gånger innan hon kommer nära dig nästa gång. Det är inte bara du. Det finns många människor, både män och kvinnor som lider av denna underarm svettning problem. De har försökt med alla åtgärder, har använt alla deodoranter som finns på marknaden, men de var värdelösa. Somrarna är som en förbannelse för personer som lider av detta problem. De måste vara försiktiga när de är runt andra människor, men fortfarande ibland de inte kan hjälpa faller i pinsamma situationer. Så vad händer nu? Finns det något underarm svettning problem lösning? Naturligtvis finns det.
Problem På grund av ärmarna svettas; Så vad är de problem som man står vänd på grund av svettiga armhålor? Barn och tonåringar främst är ofta offer för gliringar. This sänker deras självkänsla och självförtroende. De slutar umgås med andra för rädsla för att bli kritiserade.
Även val av kläder blir mycket mindre för människor som har detta problem. Du kan inte ha nylon eller någon annan typ av syntetiska kläder. Du kan inte heller bära ljusa kläder eftersom svetten patch kommer att visa och ta bort svett patchen från din favorit klänning är ett stort problem.
Människor med underarm svettning problem tenderar allmänt att stinka mycket. Därför ingen vill arbeta i nära håll med dem.
När du är nervös eller orolig, tenderar armhålorna svettas. Därför antar att du går till en intervju, blir det mycket pinsamt om din svett plåstret visar genom din tröja.
Således är dessa olika underarm svettning bekymmer och problem som människor i allmänhet lider av. Därav dess viktigt att du vet vad som orsakar detta problem och hur du kan bli av med det.
Orsaker till ärmarna svettas; I medicinsk sikt är underarm svettning också känd som axillär hyperhidros. Det innebär bildandet av svett i armhålorna tillsammans med en konstant lukt. Oavsett vilken sorts deodoranter du använder, dess saknar användning, eftersom lukt tål alla slags deodoranter. Man tror vissa experter att en persons sympatiska nervsystemet, overstimulates svett körtlar i vår kropp, på grund av vilka de har underarm svettning. Detta problem påbörjas vanligtvis under tonåren stadier, men det har funnits fall där barn också lider av detta problem. Under stress och ångest, kan detta problem att öka. Här är några underarm svettning lösningar som du kan prova för att bli av med problemet.
Underarm svettning Solution och korrigerande åtgärder, Nedan finns några naturliga samt vissa medicinska metoder för behandling av problemen i underarm svettning. Låt oss först ta en titt på den naturliga lösningen för att stoppa underarm svettning.
Natural Solutions; Kapa bort koffein från dig diet och du kommer märker en markant skillnad. Din svettning kommer att minska automatiskt. Koffein tenderar att påskynda hjärtfrekvens som gör att svettkörtlar i vår kropp att reagera. Också sluta röka och med alkohol. , Sluta med livsmedel som innehåller vitlök eller för mycket av lök i den. Det är de som inte bara orsakar alltför mycket av svettning men också lukt. ; Främst i sommar, se till att du bär kläder som är lätta och löst sittande och gjort av bomull. Undvik att bära syntetiska eller nylon kläder eller tunga kläder. , Dricka mycket vatten för att bli av med gifter i kroppen. ; Örter som Kava Kava som främst används mot ångest, men den kan också användas att stoppa kraftig svettning problem. Men innan du använder denna ört, diskutera hur mycket du ska använda med din läkare eftersom de kan ha vissa biverkningar. ; De viktigaste naturliga underarm svettning lösning för att hålla armarna området absolut rena och använda en naturlig antiperspirant varje dag. ; Ansök äppelcidervinäger att armarna och låt den torka. Vinäger suger in i porerna och dödar de bakterier som orsakar lukt. När vinäger har torkat ut, upprepa processen igen. Du kommer att märka en minskning av mängden svett rätt snart. , Var inte orolig. Detta är ofta ett orsak till underarm svettning problem. Be cool mentalt. ; Dricka varmt grönt te kommer att minska problemet med armarna svettas mycket. ; Gör naturläkemedel under armarna svettning problem, då du behöver inte gå för någon form av behandling.
Medicinska behandlingar, om du vill bli av underarm svettning problem kirurgiskt, så ska du gå för behandlingar som Botox. It constricts svett körtlar i armhålorna vilket minskar den mängd som produceras svett. Men Botox är bara en tillfällig lösning på ditt problem och du måste upprepa behandlingen igen efter varje 3 eller 4 månader. Var noga med att du får denna behandling sker från en bra läkare. , Det finns också Jontofores förfarandet, där området som sweats en hel del utsätts för elektrisk aktuella i 10 - 20 minuter. ; Fettsugning metod finns som suger ut svettkörtlarna från armhålorna. , Det finns också sympathectomy operation som påverkar sympatiska nerver som styr svettning. , Du kan också opereras bort ett lager av huden som kommer att bli av med den starkaste av svettkörtlarna. ; Du kan läsa mer om hur man kan stoppa svettning underarm här.
Nu när du vet de lösningar samt orsakar för din underarm svettning problemet går prova det. Men kom ihåg att om du går för någon typ av operation gör sedan få det gjort från en bra plats. Så sätt igång och imponera som ganska flicka med ditt nya dansnummer utan rädsla för stinkande under armarna.

No comments:

Post a Comment