Sunday 16 October 2011

Malteserkorset Tatueringar

Korsen i allmänhet har populärt används som tatuering mönster. Dessa är symboler för religioner, andlighet och ett par konst entusiaster hålla en mystisk djupare mening. Malteserkors tatueringar härrör från Malta ön från suveräna militära JOHANNITRIDDARE Order of St John of Jerusalem av Rhodos och Malta och är ofta som suveräna Order på Malta. Denna organisation liknar Röda korset, men det har en medeltida historia att ta hand om de sårade riddare. Denna organisation grundades 1099 i Jerusalem av arméer bestående av Första korståget för att sköta pilgrimer i det heliga landet. Den monastiska community senare utvecklats att utföra militära funktioner för att skydda hjälplös och sina territorier. It blev Fra Raymond du Puy som först introducerade den maltesiska korset som sin symbol. Den vita kors med ett rött kors, infälld, är emblemet för samhället även idag och därmed malteserkors tatueringar är okänd har en rik historia att dess namn.
Malteserkorset Tattoo Designs
Brandman malteserkorset tatueringar; De vanligaste sökte och dras maltesiska kors tatuering mönster är brandman tatuering. Brandman tatuering representerar brandman mod och tapperhet. Det symboliserar bärarens önskan att möta rädsla, övervinna hinder och vinna den förlorande slag. En brandman är tatuering är också bäras som ett ode till dem som förlorat sina liv, rädda andra. En brandman malteserkors viktigast representerar, riddare som kämpade elden för att rädda de som inte kunde rädda sig själva.
Keltiska malteserkorset tatueringar; Den keltiska kors tatuering mönster och keltiska kors maltesiska uppfylla liknande logik och betydelser beroende på likheter i mönster. Deras utbytbara mönster och modeller gör dem härma samma komplexitet i naturen, cykler av liv och årstidernas växlingar. Kors, sedan urminnes tider, har i samband med gudstjänst och religiösa symboler. De flesta av de keltiska tatueringar har hämtats från Book of Kells eller boka av Durrow. Malteserkors tatuering idéer, som en åtta pekare kors representerar lojalitet, fromhet, generositet, mod, ära och heder, trots döden, hjälpsamhet och respekt för kyrkan. Läs mer på Celtic tattoos och deras betydelse.
Felaktig malteserkorset Tattoo
The Iron Cross är misstolkas som malteserkors av många. Denna tatuering är för länge förknippats med Tysklands triumf och mod. Denna kraftfulla militära utmärkelser genom tiderna, infördes av kung Friedrich Wilhelm III. Dekorationen kom vid preussiska befrielsekriget mot Napoleon. The Iron Cross återupptäcktes i WWI, att dekorera de fem miljoner soldater för hjältemod, mod och ledarskap. År 1939 var Hitler awarded en för uppväcker härlighet svunnen tid.
Den maltesiska korset är känd för att användas i den 11: e talet på Ängby Stone. Detta är ett minnesmärke, som uppvisar runor maltesisk korset med sammanflätade ormar runt det. Den maltesiska korset har även en avvikelse sträcker sig Iron Cross, som egentligen ett kors gjutna i järn. Detta kors utformats med hjälp av fyra trianglar också präglad på baksidan av en och två euromynt. Den maltesiska kors har använts av olika väpnade styrkor runt om i världen som emblem. Till exempel är den maltesiska korset används av Garhwal Gevär, Spanien används som symbol för medicinsk Corps, på Malta som symbol av maltesiska civila fänrik och Frankrike som symbol från AJ Auxerre.
Läs mer på cross tatuering mönster:; Gothic Cross Tatueringar, litet kors tatueringar för flickor, Cross Tattoo Designs för män, i slutet, oavsett om dessa malteserkors tatueringar mönster användes av riddarna, militära styrkor eller av läkare kår, kvarstår det faktum att de intriger många olika skäl. Den symmetriska enkelhet att teckningarna uppvisar är bra nog att göra en lockande överklagande upp ärmen!

No comments:

Post a Comment