Saturday 8 October 2011

Enskilda Braids

Är du uttråkad med din frisyr? Alla stylister kommer att gå med vikten av en frisyr i makeovers. Varför inte prova något annorlunda den här gången? Om du inte är angelägen om att ha ditt långa hår klippa till små längder och undrar vad du ska göra, kan du välja en enskild flätor frisyr. Du kan göra mycket med flätade utseende, men att prova de enskilda flätor frisyrer, skulle du först ta reda på mer om tekniker hårflätning. När du har bemästrat konsten att fläta håret, kan du gå vidare och välja en individuell flätor frisyr som passar ditt ansikte struktur.
Enskilda flätor är en av de populära svarta stilar hårflätning. För den som gillar lite underhåll frisyr kan enskilda flätor visa sig bli det perfekta valet. När du får ditt hår stylat det här sättet behöver du inte oroa dig för ditt hår för ett par månader. De som har långt hår kunde göra långa flätor enskilda att använda alla sina hår och bär dem i olika stilar. Läs mer på hur du fläta ditt eget hår.
Hur att fläta hår
För att göra individuella flätor, måste du först förstå hur man fläta hår. För flätning håret, måste du ta del av dina hårstrån och dela in dem i tre delar med lika tjocklek. Använd nu din vänstra hand att hålla den vänstra delen mellan tummen och pekfingret och håll den högra delen i den högra mellan tummen och pekfingret. Du måste lämna mittsektionen lös. Ta den vänstra delen och korsar den över mittsektionen. På ett liknande sätt, håll ner den mellersta sektionen i vänster hand. Vad var det vänstra delen i början har blivit mittsektionen och den ursprungliga mittsektionen har blivit vänstra delen.
Med tummen Applicera lite kraft för att hålla mittsektionen på centret. Återigen över högra delen över de mittersta sektionen. Håll mittsektionen ordentligt. Ta den högra delen och korsar den över mittsektionen. Fortsätt med följande steg genom längden på håret och säkra slutet av flätan med en fin gummiband. Se till att flätorna varken lösa eller sitter för hårt. Samtidigt som enskilda flätor ihåg att hålla symmetrin. Enskilda flätor se bra ut när alla är av samma tjocklek.
Individuella Braids: frisyrer
Nu när du vet hur man fläta hår, du kan försöka olika individuella flätor frisyrer. Någon stylist tar cirka 5-6 timmar att göra enskilda flätor for hår med kort eller vanlig längd. Men när flätor har gjorts, skulle du inte oroa dig för din frisyr för ett par månader. Denna frisyr gör håret för vila och återhämtning, och samtidigt ser det stilfullt och elegant. Följande hårflätning mönster kunde dömas att göra enskilda flätor ser ännu mer elegant.
Hästsvans, och dessutom bär dem ned, du kan knyta dessa enskilda flätor samman till ett enda hästsvans. Du har också möjlighet att väva alla enskilda flätor i en större fläta. Du kan ta individuella flätor och göra många hästsvansar av dem. Du kan använda stilarna cornrow flätan och kombinera den med enskilda flätor på baksidan och sedan göra en hästsvans. Användning av tillbehör som söt gummiband, hårspännen eller pärlor kan förbättra ditt flätat utseende ytterligare. Läs mer om hästsvans frisyrer för afrikanska amerikaner.
Classic updos, Detta är en mycket elegant stil som ser bra och accenter ett kvinnligt hals. You går stapla upp de enskilda flätor i ett klassiskt updo. Alla individuella flätor får vävas tillbaka till hjässan. Du kan göra en snyggt BUN och prydligt stoppa in ändarna på flätorna där stiften. Medium eller långt hår ser också fin i ett halvt upp och ned halv stilen. Klassisk krona updos använder delvis rastaflätor och färdiga updos flätor också ser bra ut. Läs mer på halv updos.
Små enskilda Flätor; göra individuella flätor med alla dina hår kan vara tidskrävande. Om du är en av de människor som inte har den typen av tålamod, kan du prova en variant av enskilda flätor stil. Du kan spara tid genom att göra några flätor och sedan prova olika stilar. Du kan vrida dessa mindre flätor att bilda små bullar och använda hår tillbehör för att göra din frisyr ser tilltalande. Du kan bära några av de flätor ned och binda resten av dem i en hästsvans eller en knut. Om du har små hår kan du även använda löshår. Dessa hår förlängningar kan vara vävda tillsammans med ditt eget hår.
Läs mer på:; Twists och band, Tree Flätor frisyrer, jag hoppas du hittade informationen om enskilda fläta frisyr användbart. Nu när du vet hur man gör enskilda flätor, kan du prova den här stilen hemma. Man kan också söka råd från din stylist att ta reda på en person flätor stil som kommer att se bra ut på dig. Så vad väntar d Prova flätade titta snart!

No comments:

Post a Comment