Tuesday 18 October 2011

Franska Braid Hjässbygel

Den senaste tidens banor av alla stora designers har sett ett återupplivande av den franska fläta pannband. Denna typ av stil som passar nästan alla hår texturer och dessutom ger tillbaka gammaldags charm. Det franska fläta pannband är inte så lätt att stil men när du har haft lite praktik, är du redo att gå. Det bästa med fransk fläta pannband att stilen är en klassisk och gör att du ser ung och fräsch. Du behöver också rätt styling-produkter om du vill att dina franska fläta pannband att se perfekt. Här är en guide om hur man fransk fläta pannband ditt eget hår. Läs mer på teknik hårflätning.
Hur till franska Braid ditt eget hår
Följande saker krävs för att göra en fransk fläta pannband. ; En smal kam; paddel borste; gummi banden; hårnålar; Metod
Det första du måste gör för att fransk fläta huvudbågen är att borsta håret så att det inte är veck. Denna stil är bäst på håret som varit schamponeras och konditioneras en dag tidigare. Nu lutar huvudet åt sidan och borsta håret på ena sidan. Nu tar slutet av smala kammen och partitionera håret i två delar så att håret börjar underifrån ena örat till den andra faller på ena sidan. Kamma detta avsnitt av håret mot ansiktet och slips resten av håret i en stram hästsvans med ett gummiband. Nu kam den främre delen av håret på ett sådant sätt att den är riktad åt ett håll och sedan med hjälp av fingrarna dela håret i tre lika stora delar. Från strax under örat börja fläta håret ordentligt flyttar utåt från örat. Nu tar lite mer hår på pannan sidan av huvudet att skapa en fransk fläta mönster runt din krona gör det ser ut som ett pannband. Fortsätt på samma sätt tills man når det andra örat och sedan knyta slutet av flätan en gummisnodd.
Demontera gummiband som du hade används till att säkra hästsvans sedan föna det ge den ett elegant utseende. Du kan också böja den främre delen av håret med en locktång att ge en romantisk look. Om du upptäcker att en hel del lösa trådar flyr de franska fläta pannband, säkra dem med några hårnålar. Slutligen använda lite hårspray för att hålla stilen under en längre tid och smidig lite glans serum på slaget torkade avsnittet av hår. Läs mer om hur du franska fläta och fläta frisyrer.
Det finns många franska fläta pannband frisyrer kan du välja från när du behärskar grunderna i en. De mest populära av detta är dubbelt franskt flätor. I denna stilen, måste du dela upp håret i två separata avsnitt och sedan göra två franska flätor på hjässan Från båda ändar. Nu trygga både flätor i mitten av huvudet med hårnålar eller ett gummiband. En annan stor variation av fransk fläta pannband är upp och ner flätan. För detta behöver du starta fläta håret i nacken och arbeta långsamt mot hårfästet. Håll den franska flätan ordentligt åtdragna med hårnålar på slutet. Läs mer på; franska Braid färger; Hur franska fläta hår, Side franska Braid, Så det här handlade om hur man skapar en fransk fläta pannband ditt hår. Detta är en mycket ren och klassisk stil och kan bäras till någon ledig eller formell händelse. Du kanske inte kan få den perfekta franska fläta pannband första gången, men med lite ansträngning och praktik du är säker på att det blir rätt.

No comments:

Post a Comment