Thursday 27 October 2011

Goal Setting Aktiviteter

Målarbete är viktiga lärdom som vi behöver lära våra barn. Målarbete ger en persons riktlinjer om vad han hoppas uppnå i livet och också de steg om hur du går om att uppnå dem. Målsättning som sådan ger dig mer organiserat och en bättre total planerare. Vad är målarbete ändå? Målsättning på att fastställa kort-och långsiktig mål i livet och försöker ditt bästa för att uppnå dem i bestämd tid. Genom att få vänja sig vid tanken på att sätta mål, kan man bli alltså bättre på att planera saker i livet. Så, vad är bäst att sätta mål aktiviteter som kommer att lära dig den viktiga läxan av målarbete? Här är några enskilt och i grupp målarbete verksamhet. Läs vidare för mer målarbete tips.
Kul målsättnings Aktiviteter
The List; Hur är de kvaliteter som du känner att du saknar, och ändå, beundrar hos andra? Har du någonsin varit kritiserats för avsaknaden av vissa kvaliteter och tänkte att om det inte vore för att ett litet problem, skulle du varit en bättre person övergripande? Känner du att du saknar något som du behöver för att utföra verkligen snart? Tja, göra en lista över alla sånt. Lista dina mål samt dina planer är ett av enkel och grundläggande målformulering verksamhet och också ett av målarbete aktiviteter för barn och vuxna. Om du vill Du kan kategorisera listan till olika typer av mål som personlig målen, professionella mål etc., få mer klarhet i ämnet. Läs vidare målsättning för barn.
Visualisering, Det kan låta som ganska deprimerande tanke, men är ett av bästa målarbete aktiviteter för gymnasieelever. Tänk till en gång i framtiden, samma dag som din begravning. Om du har dött och människor kommer till din begravning, vad skulle du vill att de ska säga? Vad skulle du vilja bli ihågkommen för? Vad är det som du känner din familj och vänner borde sakna mest om dig och nämner särskilt i sina lovtal? Fundera på det och sedan skriva dessa saker ner. Tänk vad skulle du vill bli ihågkommen för, vad är de egenskaper som du skulle vilja ha, som skulle känneteckna du ens på din begravning. Skrapa ut de som du redan känner att du besitter och arbeta på att förvärva de andra. Läs vidare sätta upp mål för eleverna.
Gör dina mål SMARTARE; Det finns en enkel, mycket uppmärksammade sätt målarbete, kallad inställningen SMART mål. SMART naturligtvis är en akronym för det särskilda, mätbara talan, realistiskt, inkommande tid. Begreppet SMART mål berättar grundläggande kvaliteter som varje våra mål behöver kapsla. Mål måste vara konkret, och inte vaga. De måste vara mätbara och kvantifierbara. De måste de på vilka åtgärder kan vidtas. Och slutligen, måste de vara realistiskt inom räckhåll och måste ha en begränsad tid för slutförande. Genom att sätta dessa grundläggande kvalifikation normer för dina mål, är detta en av de bästa målarbete aktiviteter för mellersta skolelever och kan hjälpa dig skapa och uppnå mål bättre. Läs om personlig målsättning.
Så var dessa några enskilda och team målarbete verksamhet. Helst att sätta mål, bör göras i ett lag så om du missar ett visst mål som skall uppnås, kan dina kollegor att väcka sin bit av tillsyn på din uppmärksamhet. Med måluppställning aktiviteten måste vara starkt infunderas i medvetandet av yngre studenter, så att de uppskattar vikten av planeringen och sätta mål och nå dem.

No comments:

Post a Comment