Thursday 13 October 2011

Nya Tak Kostnad

När det gäller konstruera en byggnad, tak kanske en av de viktigaste delarna av byggnaden. Det är inte bara håller regnet ur huset, har det en stor funktion när det gäller isolering av byggnaden. Förutom att om du har att sälja huset, och tak är inte korrekt, skulle du inte få ett bra värde för huset. Tvärtom, om tak är i gott skick och taket är nytt, kommer det att höja värdet på huset. Men hur stor en buckla som skulle vara att dina fickor, kanske du tänker. Här är svaret. Presentera dig några insikter om nya taket kostnad!
Kostnad för nytt tak - avgörande faktorer
Befintliga gamla taket, Om det finns ett befintligt tak och det nya måste monteras på toppen av det, kan det framstå som en kostnad fräs först. Men om det befintliga taket eller tak bältros är i dåligt skick, är skadade, kommer det totala priset gå upp på grund av att reparera skadorna eller ta bort den helt.
Area som skall täckas; Vid en nytt tak är kostnad per kvadratfot beräknas. Nu är installationen av takshingel en av de viktigaste sakerna som skall utföras, när man bygger en tak. Bältros är installerade vid torget. I tak-relaterade jargong, anses det till 100 kvm fötter. För att beräkna antalet rutor som du behöver för att installera mäta ytan på ditt tak och sedan dividera med 100. Det är en bra idé att ha lite extra bältros vid trimning misstag sker.
Material, naturligtvis, desto mer material som behövs, desto mer kommer att kosta dig. Till exempel en metall tak kostnaden skulle variera från trä tak kostnad. Vidare, ju mer jazzig och exklusivt material, desto mer kommer det att kosta. Här, om taket struktur nedanför bältros i en riktig form, är den enda kostnaden du skulle ådra köpa bältros, spik och takpapp.
Begränsningar och licenser Arbetsmarknaden entreprenören för att få en tillåtelse och en behöver en licens för att göra takarbeten och bältros tak installation. Detta är att de lokala styrande organet eller township och husägare stad sammanslutningar. Dessa tillstånd och licenser kräver avgifter och dessa skulle ingå i det nya taket kostnaden.
Hur mycket kostar en nytt tak cost
Tja, för startmotorn, dessa ovanstående faktorer viktiga när du vill beräkna kostnaderna för ett nytt tak. Om du har åtminstone en kort uppfattning om vad alla går in kostnadsberäkning av ett nytt tak, skulle det hindra dig från att bli lurade av entreprenören. Ändå kommer tillbaka till den faktiska kostnaden och hur mycket kostar ett nytt tak kostar i genomsnitt Här är de saker som vanligtvis förknippas med det tillsammans med priserna. Normalt skulle du få veta av dessa genom en professionell eller en ny tak cost miniräknare som kan lämnas på webbplatser byggföretag och entreprenörer.
Hypotetiskt säga du tittar på en 2.000 m² tak kommer kostnaden vara mellan $ 2.000 och $ 3.000. Det nya taket kostnaden kan gå så högt som $ 12.000, beroende på vilket material du använder och vad alla som behöver göras. Bunt av bältros är prissatt runt $ 25, vilket är standard priset. Sedan finns det extra och extra kostnader, som när man vill ha bästa kvalitet bältros som är mycket hållbara. Du skulle behöva en container för avsättning av de gamla bältros, som kommer att vara ca $ 300. Den kan öka, beroende på storlek och kapacitet container. Vidare, om mer än ett enda lager av bältros måste avlägsnas, kan arbetskostnader dubbel. Det kommer att bli en stor del av taket återanskaffningsvärde.
Slutligen, om du inkluderar hängrännor och tak blinkande reparation och utbyte i ditt nya tak kostnad. Och få det gjort på samma gång, kan det öka dina kostnader med omkring $ 3,000, en 2000 kvm tak. Några mer kostnader kan komma upp i ditt nya tak kostnaden, som repairing bärande balkar och virke dukar som täcker taket.
Det var allt om nya tak kostnad. Jag antar nu uppdragstagaren eller den person som ansvarar inte kommer att kunna citera några upprörande tak kostnader och beräkningar och goof upp ditt tak projekt. All lycka!

No comments:

Post a Comment