Sunday 16 October 2011

Henna for Hair

Henna är från en blommande planta. Det används för att färga hår, hud, naglar, läder och ull också. Henna är också för att göra tillfälliga hennatatueringar. Finns det två typer av henna, är en henna för att få svarta färgen effekt, den andra typen av henna brukade få ett rött färgämne effekt. Henna finns i pulverform och som kan förvandlas till en pasta, och sedan används i håret eller andra delar av kroppen. Henna for hår kan användas för färgning det, för växande hår längre, för konditionering det eller förhindra håravfall. Ges nedan är instruktionerna på hur man använder henna for håret luftkonditionering och färg. Läs mer på hårfärgningsmedel idéer.
Hur man använder Henna for Hair?; Henna hårfärgningsmedel är en helt naturlig och säker hårfärgningsmedel, som permanent färgar håret och inte innehåller några starka kemikalier. Därför är det ett bättre alternativ under de kommersiella färgämnet produkter som innehåller blekmedel eller andra kemikalier.
Saker du måste använda henna för de hårfärgningsmedel / konditionering:; Citronsaft, Plastbehållare, Disponibel plast duschmössa, Spoon, Disponibel plasthandskar, få handdukar, en gammal t-shirt, Henna, vatten, borste för att tillämpa färga, steg # 1: Du kan använda henna klistra på oljade hår för att påverka ditt hår bättre. Men om du funderar på färg ditt hår se sedan till att håret är schamponeras.
Steg 2: Köp en paket av kvalitet henna pulver, och häll sedan den i en plastbehållare. Tillsätt sedan saften av 1 citron till det, för ytterligare hårvård. Börja blanda saften med pasta, sedan hålla tillsätta vatten till pulvret, och blanda tills det blir en pasta som konsekvens av ostmassa.
Steg # 3: Täck bunken med plastfolie och låt den stå över natten i rumstemperatur, kommer att göra din färgämne pågå ännu mer och ge levande färger.
Steg # 4: På förmiddagen, kamma håret, bär en gammal t-shirt och dela upp håret i olika sektioner. Blanda henna klistra igen och sedan starta från håret hårbotten och tillämpa henna klistra tills hårtopparna.
Steg # 5: Se till att du använda plasthandskar vid hantering av henna. På detta sätt med en borste, applicera henna klistra på alla avsnitt i ditt hår. Om du har långt hår, då du kan knyta det i en bulle om du vill. Se finns det ingen henna i nacken runt öronen eller panna, eller dessa områden hud kommer också att få färgade.
Steg # 6: Täck huvudet med den disponibla duschmössa. Låt henna sitta 2-4 timmar. Om ditt hår tål hårfärgningsmedel, då du kan lämna den för några timmar längre.
Steg # 7: Tvätta håret rent med vatten och försöka ta bort så mycket henna från håret möjligt. Använd sedan schampo att tvätta håret, om du vill kan du använda balsam efter schamponering ditt hår.
Detta gör att du kan använda henna för de hårfärgningsmedel eller konditioneringen när du vill. Om du vill ha henna för håravfall eller vill använda henna för hår tillväxt, då måste du använda den 2-3 gånger under en månad. Om du inte gillar röda färgämnet färg som henna ger, kan du också överväga att lägga ett sked kaffe medan göra henna pasta, och sedan tillämpa det på ditt hår. Detta kommer att ge en mörkare brun färg skiftning i ditt hår. Med hjälp kaffe, får du fortfarande en brun färg hårfärgningsmedel, och kommer att kunna förhindra den röda skugga.

No comments:

Post a Comment