Thursday 20 October 2011

Yin Yang Tattoo

Yin Yang tatueringar symbolisera dualiteten livets och karaktär bäraren. Det är egentligen ett uttryck för att locka motsatser. Det står för ljus och mörker, liv och död, man och kvinna, etc. Det finns otaliga sätt på vilket Yin Yang tatuering kan visas. Antalet symboler som kan gå med på den här stilen är oändligt och om du är mycket kreativa, kommer du att skapa en unik tatuering för dig själv. Du kanske vill läsa på Yin Yang symbol mening.
Yin Yang Tattoo Mening
Yin yang symbolen är ofta omvandlas till en symbol för kärlek för en del, där yin inte kan existera utan förekomsten av yang. Tanken att motsatser attraherar också avbildas genom denna konstruktion. Traditionella Yin Yang motiv hade både svarta och vita färger i den. Samtidigt har ljusa och mörka delar är inte ömsesidigt uteslutande av varandra. Varje halva av yin yang designen har en droppe av övriga färg, som symboliserar att i ljuset finns en liten patch av mörker, och i mörkret det fortfarande en ljusstråle. Den springande forntida kinesiska filosofin handlar om dualiteten nuvarande i universum. Det står också att betyda att motsatser förenas att balansera hela universum att ta in harmoni i universum. Ljuset delen av yin yang är yin. Det symboliserar feminina sida och är destruktivt karaktär. Å andra sidan är yang den mörka sidan och står för maskulina sida och är kreativ. När både yin och yang möts skapar de de fem grundläggande elementen närvarande natur, nämligen jord, vatten, eld, trä och metall. Klicka för att läsa på Yin Yang mening.
Yin Yang Tattoo Designs
Traditionell Yin Yang designen är cirkulär med mörk hälften och ljus halv där både de delar passar ihop som bitar av ett pussel vill passa samman till en hela. En del väljer att skapa Yin Yang som symbol på kärlek. Den traditionella Yin Yang tatuering design är förvandlats till ett hjärta form och är omgiven i rosor. Vissa människor se det också som en symbol för styrka. Därför kan man hamna på iklädda en krigare i strid. Den kan också göras med en vit drake virad runt svart cirkel och svart drake lindade kring en vit cirkel. Sorten är att dra en yin yang tatuering med Celtic knop eller med en nautisk stjärna i mitten. Du kanske vill läsa på Celtic tatueringar.
De grundläggande inslagen kan också användas i yin yang tatueringar. Mittemot element såsom vatten och eldsvåda jord och luft kan användas att skapa en intressant tatuering design. Djur eller fantasi varelser kan användas med stil att skapa Yin Yang tatueringar. Ett exempel skulle vara att skildra en ödmjuk ser kanin, lindade runt ena sidan och på andra sidan en hård tiger. Yin Yang tatueringar kan också kombineras med andra tatuering mönster, som Dragon tatueringar, phoenix tatuering mönster, delfin design tatuering, koi fisk tatueringar, etc. Två fisk tatueringar ritas i en cirkulär sätt med sina munnar vänd varandras svans är en av populära formgivningar i yin yang tatueringar. Likaså kan andra djur också dras, som två delfiner, ödlor, tigrar, etc. Om du är förtjust i ansiktstatuering, då du också kan välja tribal yin yang tatueringar. Läs på kinesiska tatueringar och deras betydelser för mer information.
Fastän traditionella yin yang tatueringar görs i svartvitt kan du vara också kreativ och göra vibrerande färgade yin yang tatueringar. Du kanske vill läsa på svart och vitt tatueringar. Det finns ingen fasta regel om utsläppande av tatueringar yin yang. Den kan placeras på armar, hals, bröst etc. Eftersom de små, de ser bra ut på alla delar av kroppen. Om du vill få en stor tatuering, sedan övre ryggen och överarmen är det bästa alternativet. För små tatueringar, handleden, nedre delen av ryggen och fotlederna är de bästa områdena.

No comments:

Post a Comment