Thursday 6 October 2011

Röd Lipstick för Fair Skin

En känga av rött läppstift kan göra en kvinna inte bara titta omedelbart glamorösa och sexiga men också få henne att känna på toppen av världen. Vackra kvinnor i alla generationer från Marilyn Monroe, Audrey Hepburn Anne Hathaway och Catherine Zeta zoner, alla har lekte rött läppstift. Det är något med röda läppstift som bara skriker sex appeal, glamour och driva alla i ett. Här nyansen är inte för blyga eftersom detta färg går med en modern kvinnor som är chic, självsäker och inte rädda för henne egen sexualitet.
Många kvinnor är under felaktiga intrycket att röda läppstift inte kan bäras av dem, eftersom av deras hudfärg eller hårfärg. Men det är så inte sant. Det finns en nyans av rött läppstift som ser bra ut på olika hudtoner. Här har vi vi kommer att diskutera i detalj rött läppstift för rättvis hud. Mer om makeup idéer.
Bästa röda läppstift for Fair Skin
Välja en röd läppstift för rättvis hud kan vara ganska skrämmande som fel skuggan av kosmetiska kan få dig se ganska tvättas ut och blek. För att köpa rätt nyans av rött är det första du bör göra är bestämma din hudfärg. Noggrant följa huden i ansiktet i solskenet. Om du har en rosa underton och din hy vänder rödblommig i huden så har du ett sval hudton. Å andra sidan om du har en gul underton du har en varm hudton. Kvinnor med en cool underton ha rättvisa huden och behöver särskild röda nyanser läppstift som är lämpliga för dem. Om du har en rosa underton du måste välja ett rött läppstift shad som också har liknande undertoner. Du måste välja ett röda färgen att detta har en rosa eller blå bas. Kvinnor med oliv hud kan gå för mer intensiv och varmare nyanser av rött.
Nästa steg i att välja ett rött läppstift för rättvis hud för att bestämma vilken nyans kategori rött läppstift tillhör. Röda läppstift är indelade i två huvudkategorier. Blå baserad röd och orange baserad röda. Orange baserad Reds ser bedövning hos kvinnor som måste medium till mörk hy eller de kvinnor som idrotten en gorgeous gyllene solbränna. Blue baserad röda å andra sidan är precis rätt för kvinnor med ljus hy som har en rosig hy. De bästa röda läppstift ljus hy och brunt hår är en som veers mot rosa att ge din hud en daggiga utseende. Undvik att använda maroon nyanser och rött terrakotta eftersom detta kommer kollidera illa med ditt brunt hår köper läppar verkar tunnare och din hy mer grunt.
Redheads undviker oftast bär röda läppstift eftersom de tror att det inte kommer se bra med deras rött hår. Men för att skapa en dramatisk effekt måste du ansöka på lite läppstift. Den perfekta röda läppstift för rättvis hy och rött hår är att välja en läppstift som mer liknar korall eller orange. Den perfekta röda nyansen läppstift för rättvis hud och mörkt hår är att välja en djup körsbärsröd, vin rött eller nyanser som har en vinrött underton. Några bra rött läppstift nyanser är MAC Lipstick i Lady Fara, Shiseido Perfect khmererna i Day Lily, Chanel Rouge Allure in Audace, Chanel Rouge Allure Laque i Dragon, Nars läppstift i Heat Wave, Nars Lipstick i Jungle Röd, Clarins Lip Colour Nyans i Watermelon , Chanel Rouge Hydrabase Creme i Fire, Estée Lauder Hydra Lustre Lipstick i Rich Red och MAC Lipstick på ryska Röd. Läs mer på; Hur göra din egen Läppstift, Lipstick ingredienser, Lip Gloss Ingredienser; Om du hittar röda läppstift lite för överväldigande, sedan börja med lipstains. De har mer färgintensitet än läppglans och de ger dig en vacker tvätta av färg som stannar på länge. Aldrig göra misstaget att matchande rött läppstift för en rättvis hud med matchande röda kläder. Bär rött läppstift med din favorit lilla svarta klänning och acessorize med patent rött läder pumpar och en mager rött bälte. Bär rött läppstift samt redo att glänsa!

No comments:

Post a Comment