Tuesday 18 October 2011

Pappersservett ihopfällningsinstruktioner

Using duk servett för en middag kanske inte fungerar så bra när man har många gäster och har haft en middagsbuffé stil. Tänk på det stora antalet duk servetter som du måste tvätta och järn och efteråt rengör dem också. Så det bästa lösningar på dessa problem är att använda pappersservetter. De är billiga, disponibel och du inte har besväret för städning och trycka dem. Men bara för att du använder pappersservetter för din fest, betyder inte att du inte kan få det att se elegant och dekorativt. Du kan köpa pappersservetter av bästa kvaliteten på olika färger och sedan lägga dem i olika origami mönster. Här kommer vi ge dig papper instruktioner servett vikning och visar hur du skapa vackra formgivningar med dem att matcha bord inredning.
Hur Fold Paper Servetter
Pappersservett falsning är inte tufft och det enda du behöver är en hel del tålamod och praxis för att skapa vackra mönster. Vi kommer att börja med de mest enkla vikbara pappersservett instruktioner och när du blir lite flyhänt med fingrarna framsteg till mer komplicerade veck.
Pyramiden Servett Fold; Detta är ett av de enklaste veck att behärska. Öppna upp pappersservett och lägg den framför dig. Vik det dubbelt diagonalt att bilda en triangulär form. Orient servetten så att spetsen av triangeln lögner bort från dig. Vik högerkant hörnet att möta apex av triangeln och samma process på vänster sida. Detta kommer att skapa en diamantformade mönster. Vrid nu pappersservett över och Vik servett i hälften. Vänd servetten igen och hålla öppna änden sida mot dig. Vik pappersservett längs centrumlinjen och placera den i form av en pyramid.
The Arum Lily Servett Vik, The pappersservett Vikningsinstruktion för KALLA luckan är följande. Placera först pappersservett framför dig i form av en diamant. Nu vika nedersta hörnet till toppen hörn att bilda en triangel. Nu Vik högra hörnet mot spetsen av triangeln och göra detsamma på vänster sida. Nu vika botten punkten uppåt stoppa 1inch från spetsen punkten. Vik toppen klaffen nedåt. Vik andra klaffen nedåt på liknande sätt och tuck under sockeln faldigt. Vänd servetten över och tuck vänster och höger sidorna till varandra. Öppna upp basen för att göra pappersservett att stå upp på basen.
Bird of Paradise servett Fold; En populär pappersservett falsning teknik är paradisfågeln servett faldigt. Att göra paradisfågeln servett faldig, först lägga ut pappersservett på ett bord och vik det dubbelt horisontellt. Vik det dubbelt gång mer genom att vänstra kant över högerkant. Nu göra en triangulär form med pappersservett genom att föra övre högra hörnet att möta nedre vänstra hörnet. Nästa steg i pappersservett falsning är att vika vänster och höger kanter av triangeln och sedan till tuck två nedre klaffarna under servetten. Återigen Vik servett i halv längs centrum och noggrant dra ut varje individ lager ut att bilda paradisfågeln.
Det var några pappersservett ihopfällningsinstruktioner som du kan använda skapa vackra mönster. När du kastar en middag, bordsdekorationer är mycket viktiga. Så vacker pappersservetter vikta i olika origami mönster är säker att göra din bord ser mer attraktiv. Det finns många olika pappersservett vikning stilar och med lite övning kan du skapa din egen unika design.

No comments:

Post a Comment