Friday 28 October 2011

Förlovningsring Etikett

Vill pop frågan och vigas med flickan i dina drömmar? Men aningslös om förlovningsring etikett? Jag menar naturligtvis, skulle inte du ta en förlovningsring och sedan föreslå? Eller ännu bättre, du har föreslagit och hon kommit överens om du nu måste gå igenom lämplig medverkan ritualer. Problemet är återigen att du inte alls insatta om förlovningsringar. Tja, det är vad vi är här för! Kolla om du hade samma frågor på din uppfattning om förlovningsring etikett! Läs mer på smycken.
Riktlinjer för förlovning Ring
Förvirring # 1; Tja, första och främst sak som ibland kan tvetydig är vem bör bära ringen. Med andra ord krävs det att både blivande bruden och brudgummen ska bära den? Svaret är enkelt. Konventionen och normen att endast kvinnan slits ringen. Men med föränderliga tider, är män också allt bär dessa ringar. Det kompletterar det engagemang från mannens sida också. Dessutom, bär en förlovningsring är en fantastiskt sätt att göra band av kärlek och engagemang starkare. Baksidan är dock att det kan förefalla som ett par är gift. Det beror ytterst på att par.
Förvirring # 2; kommer nu frågan om förlovningsring shopping etikett. Normen är att brudgummen har att spendera på vigselring själv. Brudgummen kan markera ringen och ge den till den blivande bruden när han föreslår. Medan bruden vara alltför köper en ring för hennes fästman. Om han vill överraska henne, kan han (utan hennes vetskap) vet hennes ring storlek och därmed buy ringen. Som ger en fin touch till hela "lovey Dovey scen". Eller i vissa fall, kan den blivande bruden och brudgummen gå för ring shoppa tillsammans. Vidare är den vanliga etikettsregler som om flickan godtar förslaget, ska hon börja använda ringen. Även om detta definitivt inte obligatorisk så långt som förlovningsring etikett berörs.
Förvirring # 3, Det är ofta sett att både män och kvinnor bär sina förlovningsringar någon av händerna. Vad jag sett, att kvinnor bär sådana ringar mest i deras ringfingret på vänster hand. Det är förmodligen en ven det som når ditt hjärta, det är därför. Även om jag har sett män bär den i sin högra hand. Traditionellt Men kvinnor måste bära förlovningsring på höger hand. Men detta ändrats och nu, det igen beror helt på paret. Läs mer på förlovningsring finger.
Förvirring # 4, De säger att diamant varar för evigt och det är en kvinnas bästa vän. Men om du trodde att en diamant är nödvändigt för en förlovningsring, låt mig berätta för er att förlovningsring etikett håller inte klart och tydligt att det måste finnas en diamant förlovningsring. Det är parets val. Så långt som du talar om förlovningsring etikett, är kostnaden bestäms av budget kommer be brudgummen. Förlovningsring etikett - Hur mycket att spendera är en annan biter fråga för brudgummen. Enligt många källor, en ring han eller hon har att spendera dubbelt så mycket av en månadslön. För dem som just har påbörjat sin karriär, behöver spendera de inte så mycket. Om brudgummen har en familjeklenod, i form av en ring, då är det ovärderligt och brudgummen behöver inte spendera ett öre för det. Brudgummen i detta fall bör se till då att bruden kommer ge den respekt. Det är på grund traditionen av generationer har förts vidare till henne. Läs mer om hur du köper en ring diamant engagemang.
Dessa var några grundläggande saker som deltar i förlovningsring etikett. , Även om dessa är de allmänna riktlinjer och konventioner, är det inte nödvändigt för bruden och brudgummen att följa varje och allt bland dessa tips. Det viktiga vid slutet av dagen är den kärlek och de särskilda band mellan par. En ring är bara ett uttryck för deras förhållande! Även om ett par inte byta ringar och de är bra med den, bör det inte påverka kärleken mellan dem!

No comments:

Post a Comment