Tuesday 11 October 2011

Ta bort lim från Skin

Mången gång lim fastnar på huden när du använder den och det blir riktigt svårt att bli av med den. Kunde du kanske försöka tvätta den med tvål och vatten, men ingen nytta! Further du kanske bara lämna det som är det och det kommer att rengöras på egen hand som dagar passerar vidare. Superlim är en av starkaste lim som obligationer väldigt fort och det är svårt att rensa. Du kan av misstag få fingrarna limmade till varandra på grund av denna eller någon annan typ av lim. Dessutom kanske tejp lämna det klibbigt ämne på huden. Så du kanske undrar hur du tar bort limmet från huden. Så här är några sätt att avlägsna lim som du kan prova. Ta reda på mer information om fläckborttagning.
Sätt att avlägsna lim från Skin
Vaselin, du måste vaselin och en nagelfil har en fint korn för denna uppgift. Alternativt kan du också ha ett läppbalsam som innehåller vaselin. Ansök och massage på huden i två minuter. Nu, bara hålla filen i din hand och börja gnugga den över den drabbade huden försiktigt. Detta tar bort den självhäftande och vaselin hjälper till att skydda huden från ytterligare skador. Här är mer om vaselin användningsområden.
Varm kompress, Warm komprimera är användbart för att avlägsna bandage lim från huden. Tja, behöver du följa dessa steg innan du tar bort bandaget, inte efter den! Applicera en varm kompress över hela bandaget ca 30 sekunder. Nu långsamt bort bandaget och rengör huden med varmt vatten. Om du inte vill att såret att bli blöt, så gör följande trick när du tar bort bandaget. Blow varm luft från en hårtork över bandage i en minut och ta bort långsamt bandaget.
Nagellack, ta en av dina nagellack remover och börjar arbeta på detta enkla förfarande att ta bort lim. Applicera genom att limmet vänster över huden med hjälp av en bomullstuss. Du kan se limmet mjukgörande. Nu genast torka bort det med en bomull boll. Ytterligare borsta den med en gammal tandborste, om så krävs. Se till att du inte prova det här på sårade eller känslig hud.
Vegetabilisk olja; Tillämpa vegetabilisk olja är känt för att vara effektiva för att avlägsna lim från huden. Du kan ta denna olja på en tvättlapp. Nu starta rubbing området of huden över vilket adhesive lämnas, ordentligt några minuter. Du kan också använda mandelolja, olivolja eller babyolja istället för vegetabilisk olja.
Isopropylalkohol, Isopropylalkohol är också känt för att vara effektiva för att avlägsna lim från huden. Använd den på samma sätt som anges ovan för vegetabilisk olja och sedan torka av. Alkohol löser genast självhäftande och ger dig lättnad från den klibbar.
Limborttagning Pads; Du kan enkelt gå till apoteket och be om limborttagning block för att ta bort limrester. Dessa finns i olika märken. Dessa självhäftande våtservetter är enkla sätt att rengöra din hud Om någon av ovanstående saker inte är tillgängliga.
Så dessa var några sätt att avlägsna lim. Tja, istället komma in i denna irriterande uppgiften kan du vidta försiktighetsåtgärder för att undvika detta problem. Tillämpa vegetabilisk olja över händerna innan du arbetar med sådana lim som kan fastna på huden är en bra idé. I allvarliga fall som limmet fastnar på läpparna, ögonlock, mm Det är bäst att ta den till en läkare.

No comments:

Post a Comment