Saturday 15 October 2011

Liten blomma Tatueringar

Tatueringar är inte bara ett sätt att dekorera kroppen är de också betraktas som ett medium för att uttrycka sig. Med så många tatuering mönster, att välja en enda tatuering design är verkligen en svår uppgift, ser varje tatuering design vacker och unik! För att undvika missförstånd måste man bestämma först vilken typ av tatuering han / hon vill, bör det vara ett omfattande, komplexa och mystiska mönster eller en söt och liten design? Gång du bestämmer detta, kan du söka efter en tatuering design i de olika kategorierna finns. Som till exempel, tribal och Celtic tatueringar faller i kategorin omfattande tatueringar, tatueringar faller de flesta av de djur även i denna kategori. Å andra sidan är de flesta blomma tatueringar, fågel tatueringar, tatueringar stjärna faller i kategorin små tatueringar. I denna artikel kommer vi att ta en titt på den mest populära kategorin små tatueringar, blomman tatueringar.
Liten blomma tatuering mönster och betydelse
Den vackra färgerna, doften och den mjuka konsistens, dessa är saker som inspirerar tatuerare för att skapa underbara mönster blomma tatuering. Till det känsliga blommorna väcks av petite mönster. Här är några sådana små blomma tatuering mönster för dig. Läs mer på små tatuering idéer.
Lotus Flower Tatueringar: lotusblomma tatueringar komma först i listan över liten blomma tatueringar inte bara för deras färger men på grund av de betydelser knutna till dem. Nästan varje kultur har en annan lotusblomma symbolik. Till exempel, enligt hinduismen är Lotus symbolen att hålla avstånd avskildhet från världsliga nöjen. This symbolisering bygger på likgiltig natur lotusblomman. Även Lotus blommar i lera och smuts är det påverkas av det. Den växer vackert och rent trots sin omgivning. Enligt buddhismen, olika färger av Lotus uttryck för olika saker. Den röda Lotus symboliserar renhet av själen, är vit för ren tankar, symboliserar rosa lotusblomma Buddha och blå lotus symboliserar vishet och segra. Lotus är ett sådant blomma som kan återges i alla storlekar. Som ni vi väljer en liten design, välj en plats där tatueringen kan lätt ses som nacken or biceps. Läs mer på små tatueringar till kvinnor.
Hibiskus Tatueringar: Hibiscus tatuering är en av mest älskade blomma tatueringar! Och varför inte, hibiskus så ömtålig och fullt av levande färger att någon skulle vilja få en hibiskus blomma tatuering gjort! Hibiscus är tillståndet blomma Hawaiiöarna. Det hawaiianska människor anser hibiskus som symbolen för renhet, skönhet och lojalitet. Tack vare sin korta blomning, anser de också hibiskus som symbol för livet. Talande omkring hibiskus färgerna är gult en de mest populära färgerna för tatuering mönster. Däremot kan andra färger också användas. Använd inte en blek färg eftersom det inte kommer att märkas lätt, använda ljusa färgerna som rött och lila som kommer göra tatueringen sticker ut. Det är ett av små blommor tatueringar för fot eller biceps. Om en hibiskus blomma åtföljs med en delikat vin, blir det en vacker medelstor tatuering design. Läs mer på Hawaiian blomma tatueringar.
Rose Flower Tatueringar: Hur kan man nämner inte de mest populära blomman! Rose tatueringar är ett av de vanligaste blomma tatueringar. Som vi alla vet en ros är en symbol för kärlek och passion. Men det är det inte, en ros också anses vara en symbol av Jungfru Maria! Precis som lotus, olika färger av rosor ha olika innebörd. Som till exempel ökade rött är symbolen för skönhet, ett rosa rosor för vänskap och vänlighet, reste sig en svart är symbolen för döden, vitt för fred och blå för skönhet. Så du kan få något av dessa steg tatuering mönster som du vill. Detta är en av de små blomman tatueringar för handleden eller foten.
Det var några av det lilla blomman tatueringar för flickor. Oavsett vilken design du väljer, tar ordentlig tatuering omvårdnad som endast då kommer du att kunna stoltsera dessa vackra mönster blomma tatuering!

No comments:

Post a Comment