Wednesday 12 October 2011

Hip Hop Tatueringar

Bära tatueringar hip hop är det senaste trenden som sprider bland tonåringar och ungdomar i hip hop. Det mest framträdande på grund av människor som bär dessa mönster kroppsutsmyckning är att dessa tatueringar är lekte av många kända celebriteter i pop musikbranschen. Ungdomar är verkligen vill kopiera tatueringar gjorda på kroppen av deras favorit rappare och hip hop artister. Vissa slitage dessa tatueringar bara för att av mode, medan övriga har en specifik betydelse i samband med deras tatueringar. Låt oss veta mer om tatueringar hiphop.
Var är Hiphop tatueringar allmänhet bärs?
Hip hop tatueringar kan bäras någonstans, vare sig på rygg, nacke, huvud, axlar, händer, bröst, och många andra ställen. Typiskt för en hip hop tatuering, ärmar är de bästa stället att bäras. Om du tar en titt på professionella rappare idag, skulle de har ett sortiment av tatueringar över hela kroppen; såsom huvudsaklig bröst tatuering kopplad till en axel tatuering och en på baksidan. Det finns vissa konstnärer som har med gjort tatueringar i ansiktet. Kvinnor kan väljer att bära dessa tatueringar på baksidan av örat eller bara på axeln.
Sorter i tatueringar hiphop
Hip hop tatueringar är en blandning av flera olika utföranden såsom tribal tatueringar, Celtic tatueringar, tatueringar drake, tatueringar ängel, och många andra som du kan tänka dig. Kalligrafi tatueringar används också allmänt i hiphopkultur. Tillsammans med tatueringar, medföljer piercing också en stil som hip hop artister vill bära. Cross tatueringar är vanligtvis bärs av rappare som kan ha en andlig tema i sina låtar och album.
Bästa Hip Hop Tattoos
The bästa hip hop tatuering är förmodligen en som bärs av rapparen 50 Cent. Det är en tatuering som täcker hela ryggen med sin '50 'logotypen som helt enkelt visar om hans förtroende för sig själv. Han sport också olika tatuering mönster på varje hans arm. Även Dr Dre har många olika tatueringar på sin kropp, men den mest framträdande man på baksidan av sina händer, vilket är något som spindelnät som kommer ut från lågorna.
Sedan kommer Ludacris med två anmärkningsvärda tatueringar. På hans vänstra arm, visar han upp ett kors som representerar Jesus Kristus, medan på högra sidan har han en tatuering av bedjande händer. Den mest anmärkningsvärda tatueringar av Lil Wayne är en uppsättning tärning nära skuldrorna och tatueringar teardrop förutom hans ögon. Rapparen LL Cool J smyckas av en tatuering på hans högra arm, som omfattar en design av en mikrofon och "Mr Smiths skrivet tvärs på den.
Hip Hop Tatueringar for You
Om du vill idrotten en tatuering hip hop, är ett bra alternativ för att göra en med favorit rader från en sång av dina bästa rappare. Du kan även välja att sätta på en stor muralmålning tatuering på ryggen, bara som professionella rappare gör. Ett enkelt sätt att använda calligraphy skrifter som tatueringar på armen eller baksidan av halsen. Du kan även göra ett porträtt av en person som du älskar på armen, precis som vägen Eminem har gjort.
Läs mer på:; hip hop kläder Gear, Hip Hop Dance Kostymer, här är lite information om tatueringar hip hop. En punkt att fundera på är att de tatueringar kan kallas hip hop tatueringar bara när rap-artister bär dem. Så för att göra tatueringar hip hop vad de menade vara, är en bra idé att klä upp på lämpligt sätt liksom.

No comments:

Post a Comment