Monday 17 October 2011

Torkararmen borttagning

Torkararmarna kan skadas, bruten eller pivot blir förlora ibland. Byte torkararmen är jämförelsevis lätt beroende på vilken typ av fordon. Du kan avstå från kostnader för reparation och ominstallation, om du vet hur man genomför tekniken dig själv. Torkararmen avlägsnande hemma är lätt beroende på vilken typ av skada. Du kan utföra reparation processen med hjälp av enkla hushåll verktygen. Följ dessa know-hows för andra torkare arm reparation. Läs mer på torkararmen utbyte och automatisk vindrutan byte och reparation.
Hur man tar bort torkararmarna?
Innan du börjar reparationsprocessen bara till att du uppmärksammar våren armen i torkarblad. Låt det sitter mot vindrutan, så att den inte spricker vindrutan. Kolla in följande steg. Läs mer på vindrutetorkare ersättning, att förhindra en förskjutning av torkararmen, se till att de är lediga positionen. ; Antingen öppna suffletten eller hålla den stängd innan du börjar torkararmen borttagning. Det är beroende av punkt för fastsättning av torkararmen. ; Torkararmarna är vanligen fästade längst ner på basen mot spindled axlarna. Du kan ta torkararmarna ut med hjälp av en skruvmejsel. ; Kontrollera om Vindrutespolare munstycke och slang. Om detta arrangemang är fäst med torkararmen församling, sedan lossa munstycket från församlingen. Ta ut slangen försiktigt från kanal nedan torkararmen med skruvmejsel igen. ; Du kan undvika detta steg genom att avlägsna munstycket, om den inte är fäst med torkararmen montering och direkt hoppa till nästa punkt. ; Lokalisera muttern som håller torkararmen till basen. Den bifogade filen varierar från bil till bil. Ibland finns det ett skyddande lock på gångjärn i botten på torkararmen. Ta av korken ut och ta bort gångjärnen basen uppåt och låt muttern uppenbara sig. Utföra denna process med hjälp av bända verktyg, uttag eller spärrnyckel. , Nästa steg är att ta bort torkararmen från spindled bersån att installera den nya. Gör detta noggrant och försiktigt. Våren kan knäppa och bryta vindrutan om trycket blir för mycket. , Nu installerar den nya torkararmen över bersån och dra åt muttern med hjälp av ett uttag skruvmejsel. Och byt munstycket och slangen om de är en del av torkararmen avlägsnandet. ; Nu testa om torkararmen fungerar eller inte. Se till att det inte sträcker sig över till vindrutan. Justera huvan eller lock, eller ersätta den vid behov. Läs mer om hur du ändrar torkarbladen, Torkararm Borttagning Cost
Kostnad för torkararmen borttagning beror på vilken typ av fordon, kvalitet torkararmen och också de verktyg som krävs för att passa dem. Kostnaden för bakrutetorkare vapen, vindskydd armar torkare och justerbara armar torkare intervall ungefär från US $ 10 - US $ 50. Kostnaden för produkten varierar också beroende på företaget och produkternas kvalitet. Du kan också vilja läsa om vindrutetorkare storlek.
Jag hoppas ni har dragit en grov skiss i ditt sinne om mekaniken i torkarblad arm borttagning. Få de rätta redskapen från marknaden och följa dig torkararmen reparation tekniker för att göra det själv. Om du äger ett fordon, bör du lära dig även grunderna i reparation. Detta inte bara undviker utgifter för reparation, men också är ett bra sätt att ta hand om din bil själv.

No comments:

Post a Comment