Monday 17 October 2011

Oleander: Beskärning Oleander

Oleandrar, eller Nerium oleander är härdiga vintergröna träd som tenderar att överleva i olika jordar, även om den är av dålig kvalitet. If oleander beskärning görs på rätt sätt kan den odlas som en rund buske eller växa som ett träd. I grund och botten oleander är prålig växter med färggranna blommor som orange, rosa, vit, gult och rött. De kan växa 10-18 meter hög USDA zoner 9 till 11 och har kapacitet att blomma kontinuerligt i många zoner. Medan du tar väl hand och beskärning oleandrar enligt särskilda riktlinjer, kan du garantera definitivt blomningarna.
Den perfekta platsen att plantera oleander är bredvid gångbanor eller gårdsplanen, eftersom de anses vara en prydnadsväxt. På grund av sin snabba tillväxt, doftande blommor och tålighet mot värme och torka, många väljer att plantera oleander i sina trädgårdar. Det är dock stor omsorg krävs oleander är också en av de mest giftiga krukväxter.
Nerium Oleander Beskärning i Spring
För att utföra oleander beskärning, mycket skötsel och underhåll krävs för att behålla sin naturliga form. Men om du vill ge anläggningen en flera skaft eller single-trunk form, skulle du behöva investera mer tid till beskärning oleander. Trots vad du väljer, nedan har vi instruktioner om hur man ska gå beskärning oleander. , Alltid vatten oleander träd under torka. Även om de är resistenta mot torka, vattna dem 1 till 2 inches i veckan medan torr väderlek är på, kommer att behålla trädets energi och produktion av blommor. , Kom ihåg att ta bort rotskott från basen av träd. Suckers tenderar att visas när ny tillväxt finns längst ner på stammen och även i marken (runt basen av trädet). Så fort du ser dem groning, se till att plocka dem. Eller så kommer de att stjäla nödvändig fukt och näringsämnen för att hjälpa växten växa ordentligt. ; Oleander beskärning, är perfekt från september till tidigt i oktober. Detta uppmuntrar deras tillväxt i vår. Medan klippa grenar, så gör det precis ovanför noder som har som 3 till 4 blad. Noden på filialen är där bladen kommer att växa från grenen själv. När du klipper området kommer nya grenar växer därifrån och blommor får en chans att utvecklas i slutet av dessa nya grenar. , Du kan även följa tung oleander beskärning, eftersom fabriken är använt det. Detta innebär, beskärning oleandrar mer, kommer att göra det växa snabbare och överflöd. Medan trimningen klippa längs toppen och inuti busken liksom att hålla formen. Om du vill odla till ett träd, endast Kapa nedre grenarna, nära stammen. Plus, ta bort nya tillväxten längs botten av stammen, så snart den visar tecken på utveckling. ; Organisk gödselmedel kommer gång tidigt våren och igen under tidiga hösten försäkra tillväxt och blomman produktion. Använd balanserad gödselmedel som innehåller kväve, kalium och fosfor och se till följa de förhållningsregler på förpackningen. Eller kunde du följa instruktionerna för organisk gödsel recept och använd hemgjord gödselmedlet istället. ; Nu måste du också vara försiktig med oleander fjärilslarver. De kan utplåna trädet i mindre än 2 veckor. Så snip de drabbade blad och stjälkar off som är närvarande med fjärilslarver. Du kan också plocka dem med händer, plats i plastpåse försegla det och hålla i frysen ca 24 timmar. Du kan också använda bekämpningsmedel som innehåller Bacillus thuringiensis. Detta kommer att hjälpa behandla fjärilslarver på höga oleander träd. ; Då samtliga delar av oleander växt är giftiga måste du tvätta händerna ordentligt efter beskärning oleandrar. Placera alla oleander beskärning i engångspåsar i stället för att bränna dem (oleander skapa giftig rök). Gör din oleander träd växa i önskad form du vill och hålla skönheten i denna prydnadsväxter levande.

No comments:

Post a Comment