Monday 24 October 2011

Shiatsu massage tekniker

Massage terapi är antagligen en av äldsta formerna av medicinsk vård som varit förhärskande i nästan alla större kulturer som någonsin existerat på denna jord. I de östra traditioner, särskilt Ayurveda i Indien, har massage använts sedan urminnes tider för att lindra kropp krämpor. Roman, egyptiska, kinesiska, grekiska, indiska och japanska traditioner har betraktas massage som en naturlig metod för att bota kroppen sjukdomar.
Vad är Shiatsu Massage?
Shiatsu massage tekniker är en del av japansk massage och de kan betraktas som lika med akupressur behandling i kinesiska meridian system. Ordet "Shiatsu" härstammar från japanska ord, Shi och ATSU betyder "fingrar" och "tryck" respektive. Så i huvudsak arbetar shiatsu massage på tryckpunkter på kroppen.
Precis som akupressur terapi, Shiatsu massage tekniker gäller organ som består av 14 meridianer som motsvarar alla organ i kroppen. Dessa kanaler upprätthålla fria flödet av energi kallas chi energi. Något hinder i vägen för dessa kanaler anses vara en orsak till hälsoproblem. Balansera flödet av chi energi är det huvudsakliga syftet med shiatsu massage. När västerländska läkemedel inte kan relatera till begreppet chi energi, är shiatsu tros vara ett alternativ för patienter. Läs mer på teknik massage.
Shiatsu Massage Tekniker för att lindra huvudvärk
Huvudvärk orsakas vanligtvis på grund av stress och trötthet som resultat på grund av långa arbetsdagar eller emotionella störningar. Shiatsu massage tekniker för att eliminera huvudvärk är följande:; De fem punkter som sitter under skallbasen på baksidan måste tryckas in med pad av dina tummar. Massör kan börja från mitten på baksidan av huvudet och tryck försiktigt varje punkt på baksidan och flytta vidare med ditt finger på baksidan med en bredd's isär. ; Utför samma procedur med vänster handen och utöva påtryckningar på vänster sida av kraniet. , Gå vidare till områden som skuldra tips och försiktigt massera dem. , Den stelhet i nacke, axlar och ryggrad kan ytterligare minskas genom sakta att massera områden knogen på lillfinger sidan av handen. ; På yttre hälbenet mellan ankel och hälsenan finns tryckpunkter som hjälper till att ta bort huvudvärk på grund av spänningar. ; Shiatsu massage tekniker för avkoppling
Shiatsu massage tryckpunkter ge omedelbar lättnad och öka känslan av välbefinnande. ; Genom att djupt tryck på mitten lugnande av huvudet, kan man balansera spänningen i huvudet. Genom att sätta tummen på ovansidan av öronen och föra pekfingrarna på toppen av huvudet kan du ansöka tryck. , På baksidan av handen, utöva påtryckningar mellan området tummen och pekfingret av pad av motsatt tumme. Detta underlättar spänningen mellan käkarna, nacke och axlar. ; I området mellan den första och andra tår (plats där små ben merge), tryck lätt att balansera flödet av energi. Sliding långfingret i områden underlättar dig om muskelkramp och muskelkramper. , Var det en mag problem, känslomässig smärta, fysiska problem eller ens psykiska problem, kan shiatsumassage användas för behandling av alla typer av krämpor. Shiatsu massage är en djupt tillfredsställande massage teknik som balanserar energin punkter på kroppen. Denna massage teknik är allmänt rekommenderas för kvinnor med problem mensvärk.
Läs mer på:; Fördelar med Massageterapi, Hur man ger en bra massage, axelmassage tekniker; En djup känsla av lugn, avkoppling och förnöjsamhet upplevs av människor som går igenom denna massage förfarande. Shiatsu massage tekniker har olika former och de används för att läka diverse krämpor. I vissa fall kan människor som går för denna massage visa biverkningar såsom kyla eller influensa efter de första sessionerna shiatsumassage. I strävan att uppnå holistisk hälsa, har massage utvecklats till att bli en integrerad del av hälso-och sjukvården marknaden och används för sina olika fördelar.

No comments:

Post a Comment