Monday 24 October 2011

Dyraste hus i världen

That marmorerade herrgård runt gatan? Hur många gånger har du stannat och stirrade på den? Många gånger, jag slår vad. Du undrar bara hur dyrt det måste ha något av den inbyggda prakt! Alla dessa rum! That spretande trädgård, att stora tornet på södra delen av trädgården - som ensam måste ha kostat en förmögenhet! Det ändå har fått vara den dyraste huset i världen, tror du.
Överenskommits. Kanske det är en av de dyraste huset i världen, men vet du vad, var och vilket är det dyraste huset i världen? Låt oss se vad som har den äran att äga världens dyraste hus.
Dyraste husen i världen
Det är mycket svårt att faktiskt peka ut de dyraste hus i världen, så låt oss ge er 2 i de dyraste husen i världen och med 2010, och berättar vem som har den dyraste huset i världen bland dem.
Antilla, Mumbai, "Antilla" är den första 1000000000 $ hem i världen! Beläget i södra Bombay (finansiella huvudstad Indien i staten Maharashtra) hemmet tornar upp sig över 570 meter. Ägt av Mukesh Ambani världens femte rikaste man och chefen för Reliance Industries, Antilla en specialbyggd 27 våningar herrgård. The real egendom bedömningen värde är över någon annan egendom i världen!
Hemmet har balsalar, vardagsrum, lobbyister, palatslika badrum och dubbla tak höjd. Dessa tak är försedda med dyra kristallkronor. Den dyraste möbler, bestick och dekorer pryder interiörer av hemmet. Det finns privat hälso-klubbar för varje familjemedlem, rapporteras det (alla 5 av dem!) Det finns sex nivåer av garage parkering för insamling av 168 familj bilar och infällbar trappor. Det finns en privat biograf så bra och varje nivå ståtar med en grönskande trädgård. De flesta av huset är byggd av glas och har ca 600 anställda för det är underhåll. Ambani rapporterar att golvytan i hans hem är mycket mer av palatset av Ludvig XIV i Versailles. Från år 2010 Antilla innehar plats för de dyraste huset eftersom priset är inte jämföras med någon.
Villa Leopolda, Franska Rivieran, Villan Leopold ligger i Frankrike och är en 80.000 kvadratmeter slott. Det är prissatt till över $ 506 miljoner euro. Villan byggdes av Belgien kung Leopold II 1902 som en present till sin älskarinna. Villan köptes av den libanesiska affärsmannen Edmond Safra och hans fru Lily. Även efter Edmond Safra död var gården såldes till en rysk affärsman. Det har ryktats att flera rika män som Bill Gates har ägt villan vid ett tillfälle eller det andra.
Framsidan av villan egendom har lagts anlagda utsökt med träd som är klädda i hela gränsen väggarna. Beige och rosa trappor leder upp till villa. Villan har 18 sovrum, gigantiskt badrum, öppna spisar, utsökta antika möbler och terrasser. Det har också flera kök, bowlingbanor, domstolar sport, en biograf och mini-odlingar av citron, cypress och olivträd. De är sällsynta marmor verk och stenar perioden och konst som är utrustade överallt.
Dyraste hus i världen till salu
Den dyraste hus till salu ligger på en $ 122.200.000 och ligger i Windlesham, England. En stor fastighetsinvesteringar har updown bedömning 103 rum, 5 pooler, squashbanor, bowlingbanor, tennisbanor, uppvärmd marmor uppfart, en helikopterplatta, en privat teater, 24 karat guld bläddrande på mosaikgolv och ett underjordiskt garage som har plats för 8 limousiner! Detta hem är cirka 50 miljoner dollar mer än den rikaste hem i USA som är till salu.
Den dyraste huset i världen är en vacker syn att skåda och uppgifter om dess lyxartiklar är verkligen något som är garanterat att göra din käke släpp!

No comments:

Post a Comment