Tuesday 11 October 2011

Dekorativa Dörren stannar

Enkelt uttryckt, en dörrstopp eller en dörr innehavaren stoppar dörren från rörelse. Vi tar detta bokstavligt och använda tunga föremål för att hålla en dörr tillbaka, för att hindra det från att banka. När vår dörr är så vacker, varför hålla föremål framför den och förstöra dess skönhet? Använd i stället dekorativa porten stannar att göra din dörrar mycket attraktiv. Bortsett från att utföra funktionen att stoppa ett dörren banka, slutar skapa dörren även ett uttalande stilen med sina vackra hantverk. De lägger också klass och elegans till din inredning. Many fancy dekorativa Dörrstopp finns tillgängliga på marknaden som du säkert kommer att bli kär i.
Dekorativa Dörrstopp och Door Innehavare
Dörren stannar och innehavare dörren, båda betyder samma sak. De är användbara som de inte bara hindra våra väggar från att få ruinerade grund av banging av dörren utan även hindra våra fingrar från fastna i mellan dörrar och gångjärnen dörren. Traditionella porten stannar var gjorda av trä och sten, men nu har vi har en modern dekorativ porten stannar och innehavare dörren, tillverkad av trä, marmor, glas och gjutjärn, och är antingen präglade eller handmålade. Dessa finns i olika former och mönster.
Dekorativa porten stannar finns i djur mönster som katt, hund, kanin, kyckling och björn. Du kan också få din dörr stoppar i andra mönster som val, anka och husdjur. Jack Russel dörrstopp är en av de mest populära och favorit stopp. Dekorativa porten stannar också fungera som bokstöd som håller dina böcker i en upprätt position i hyllorna. Du kan köpa dessa animaliska Dörrstopp att använda mot dörren till ditt barns rum. Barn kan också älska porten stannar med design av deras favorit superhjälte eller seriefiguren. Animal porten stannar kan också göras från glansig och mjuk trasa ge den utseendet på en mjuk leksak. Du kan göra dessa porten stannar hemma också. Olika dekorativa porten stannar, är gjorda av vaxad bomull, läder och flerfärgade tyg i olika former som frukt, leksaker och böcker, magiskt tecken berättelse, soldater och träd.
Var det ett enkelt hem i landet eller en elegant hem i tätorten, gjutjärn Dörrstopp komplettera båda. Gjutjärn dekorativa porten stannar är tillverkade av gjutjärn med borstad nickel eller koppar finish. De är tunga men har utsökta hantverket. Eftersom de är dekorativa och finns i olika utföranden, kan dessa porten stannar också användas som trädgårdarna. Dessa finns i en mängd olika djur mönster som katt, hund, tupp, sjöhäst och ett antal andra vanliga och mindre vanliga djur. En specialitet av gjutjärn är att den inte bleknar. Gjutjärn har blivit väldigt populärt med människor som det är robust, tålig och aldrig blir omodernt. Det finns gott om online shopping sajter som säljer gjutjärn dekorativa Dörrstopp.
Du kan också välja kilar Brass Door. Här kilklackarna är gled mellan dörren och golvet och stoppa dörren röra sig. Brass Door kilar också komma i olika utföranden som djur, karaktärer från filmer, blommor, klot, etc.
Skojigt dekorativa porten stannar ger en mycket elegant utseende till sovrummet inredning. These Dörren stannar har en mängd olika utföranden som sfinxen, troll apa knytnäve, bar av guld och liknande. Du kan också välja Dörrstopp med mönster av olika symbolerna eller motiv som matchar ditt hem inredning. Antika porten stannar ser mycket elegant Har du inrett ditt vardagsrum med antika möbler. Dessa dörr stoppar en klass för sig.
Gör dekorativa Dörren stannar hemma
Det finns ett antal av oanvända objekt hemma, som du ibland köper efter impuls, och senare inte vet vad de ska göra med dem. Du kan inte kasta dem eftersom du har betalat bra pengar för att köpa dem. Använder sådana objekt för att göra din egen dekorativa Dörren stannar nästan ingen extra kostnad. Följande är några idéer för att göra Dörrstopp i hemmet. ; Paint en gammal metall prydnad i akryl färger som matchar med dina möbler. ; Med vänster över duk och sand eller grus, kan du göra en snygg stopp trasa dörren. Klipp ut trasan och sy den i någon design gillar katt, hund, kudde, väska etc. Kom ihåg att lägga ett handtag för plocka upp det och också en zip på undersidan av formgivningen. Efterstygn din dörr ordentligt. Fyll upp en påse med sand eller grus och sätta denna väskan i dörrstoppet och dragkedja upp det. Den mängd som krävs sanden beror på hur tung din dörr är. ; Fylla upp en kasserad medelstora box med sanden och färg med attraktiva färger som matchar med din väggfärg. , Ta en läderväska och fyll den med kulor och sand. Sy ett handtag på den för enkel hantering. Svepa in denna väska med färgglada papper eller något färgglada trasa. ; Så, välj någon av ovanstående dekorativa porten stannar eller göra en för ditt rum för att komplettera din unika heminredning. Bortsett från att utföra den uppgift att inte låta luckan att stänga, eller förstöra din väggar och möbler bakom sig, dessa Dörrstopp är bra utsmyckade prydnadsväxter stycken.

No comments:

Post a Comment