Sunday 16 October 2011

Gag gåvor för människorna

Du är upptagen, har du miljard saker att göra! Du behöver inte tid att tänka på några innovativa gåva idéer för present din man den här säsongen. Men ändå, har du grävt några idéer för att få honom brista ut i en klang skratt. Ja, jag fattar. Problemet är, vet du inte hur man materialiseras dem eller du är förvirrad om det verkligen värt att presentera. För att hålla din confusions borta slutligen vad du gör? Du hamnar kommer till viss gåva butiker eller snarare butiker plagg och hämta på samma gåvor du har Gifting sedan eoner tid. Är inte det väldigt tråkigt och prototypic? Du misslyckades att väcka that GAG i din man och bortskämda buljong med samma typ av gåvor. Nu var en tidigare affär och ändå har du tid ... Slösa inte din energi funderade om present idéer, bara välja ett av dessa gag gåvor för människorna och framkalla några ganska roliga och stygg humor i din man.
Folks händelsen är på väg att strategi, sista minuten du inte förstöra sin charm snyltning T-shirts, deodorant, plånböcker eller några av objekten som hon behöver i sitt dagliga schema. Lösningen ligger här strax. Det är annorlunda, det är förvånande ...Kom igen, kolla in dessa roliga hemmagjorda gag gåvor för män.
Gag Gåvor till pojkvän
Om det gäller din pojkvän, du är definitivt spännande att prova några unika gag gåva idéer. Han kommer att uppskatta mer om du har gjort dem personligen och riktade all din kreativitet som gör dessa speciella presenter till honom. Göra honom glad och lät honom skratta dessa munkavle gåva idéer för män. Läs mer på personliga presenter.
En djävul i Plånbok; Om du kreativ kan du klippa ett papper i form av en djävul. Gör djävulen titta roliga med typiska snålt gester och udda funktioner. Ram konstruktion på ett sådant sätt, att djävulen håller ett svärd eller vapen i sin hand. Nu gravera hans namn på svärdet skylt att din pojke i djävulen. Klistra in hans plånbok, så att när han tar ut det, kan han minnas dig och skratta varje gång att se sin djävulska bild.
Poop Bank, Om du känner verkligen att det er son humor stinker, då finns det inget bättre munkavle gåva än en bajs banken. Poop är exakt som den spargris, utom svin ersätts med en hög med bajs. Det är verkligen en smutsig humor som inte bara kommer låta honom brista ut med en smutsig skratt, men också göra honom snuskigt rik.
Mooning Butt Shorts; Det kan vara riktigt riktigt stygg. Bara få kåt med din pojkvän. Presentkort honom shorts och skär bara baksidan på forma sin Butts. Sy fast prydligt så att formen är helt framträdande. Wrap det bra och present honom. Och sedan bara njuta av upptåg. Det ögonblick han öppnar den och försöker bära det, titta på hans uttryck. Han är skyldig att utropa av skratt, "Herregud, min stygg flicka, du vill att jag ska månen min rumpa ut!" Var det inte en rolig munkavle present till män? Ja, jag tror det.
Gag Presenter till pappa
Din far kan ha en mycket allvarlig karaktär och det tar fan av dig och din mamma att få honom att skratta. Jo det betyder inte att hans humor är hemskt. Han kan vara selektiv eller han kunde ha svurit för sig själv att om inte humor kan bryta hans hjärta, han kommer inte skratta. Pappa kära, chill då! Denna gång du familj kommer att låta dig skrika av skratt med detta roliga idéer gag gåva. Läs mer på hemlagad presenter.
Survival Kit, är ett av de hemgjorda gag gåvor som du kan gåva din pappa på hans födelsedag. Fyll kit med lite roliga triviala saker som påminner honom om hans ålderdom. Fylla på med saker som konstgjorda tandköttet och tänderna och magiska preparat som kommer att hålla hans hår svart för evigt. Du kan även motsäga hans ålder genom att packa en uppsättning hantlar eller några DVD-skivor avsedda för den yngre generationen. Dessa saker är skyldig att göra dig pappa skratta.
Mjölk i Vin flaska, din pappa kan vara väldigt förtjust i vin, rom eller öl. Men dessa säsong vissa andra dryck väntar honom inne hans vinflaska. Ersätt vinet med mjölk och lägga till en tagg i flaskan skriftligen Mjölk i Vin Flaska för Småbarn I 50. Detta gör inte någon mening, men är underbart GAG.
Klocka åt motsatt håll; Gör en klocka där siffrorna och tid springa bakåt. När du pappa ser på klockan, kommer han att vara förbryllad. Han kommer inte att kunna urskilja vad som är fel med klockan. Han kommer till dig en fråga märke på ansiktet, bara säga till honom: "Pappa du är de coolaste! Kolla här klocka, påminner dig om att tiden har ändrat sin kurs löper det baklänges, så din ålder! " Denna innovativa gag gåva kommer inte bara göra honom skratta, men lät honom känna mig ung också.
Läs mer på:; Gag Presenter till 50-årsdag; Pensioneringen Gag gåvor, Gag gåvor för människorna behöver inte vara komplicerat och jobbigt att tänka. Bara strejk dina tankar och få lite roliga idéer som gör munkavle gåvor. Annars plocka upp någon av dessa gag gåvor för människorna att bara ge borta i denna säsong. Jag önskar er fest och skratt.

No comments:

Post a Comment