Thursday 6 October 2011

Så bli av termiter på din egen

Det är så irriterande att ha objudna gäster, särskilt när de är i form av termiter. Termiter är farliga insekter som de äter sin väg in alla trämöbler hemma. Så fort du ser dem hemma, ska nästa sak på dagordningen är att snabbt bli av med dem. Det finns flera skadedjursbekämpning företag som specialiserar sig utrota termiter från ett hus. Men dessa professionella komma vid branta priserna och kan lämna dina fickor tomma i slutet av termit förföljandet. Att skära ner på termit behandling kostnad skulle det mest genomförbara sak vara att bli av med dessa buggers på egen hand. Men, hur bli av termiter på egen hand? Låt oss ta reda på!
Hur bli av termiter på din egen
Det finns inga naturliga sätt att bli av termiter eller några huskurer för att bli av termiter t.ex. med myror, nyckelpigor, etc. Men med hjälp av flytande termiticides och termiter beten, kan man bli av termiter.
Liquid Termiticides, flytande termiticides har varit den traditionella termit eliminering tillvägagångssätt. Dessa likvida bekämpningsmedel skapa kemiska barriärer runt huset, i jorden runt huset, samt på trä möbler etc. Termicides såsom Termidor ger omedelbart skydd mot termiter infestationer. Termiter få elimineras eller dödade så fort de intar, eller kommer i kontakt med Termiticid i jorden eller trä. Det finns två typer av termiticides, en som stöter bort termiter och hindrar dem från att komma in och den andra är de icke-avstötande typ som dödar termiter så fort de passerar de kemiska barriär. Dock kräva bostäder på plattor och med källare borrning göra professionell hjälp nödvändigt.
Termite bete; Denna metod för termit kontroll är jämförelsevis mer snyggare och mindre påträngande. Det skiljer sig från den flytande behandling på det sätt att det fungerar på förstöra termit koloni sig. These termit beten omfattar en plast insats sticker i marken på olika områden i huset. Dessa aktier innehåller trä (födokälla för termiter) och lurar termiter till dem. När dessa termiter angriper trä i staven, är insatserna fylls med bekämpningsmedel som dödar termiter. Det är bättre än den ursprungliga flytande bekämpningsmedel behandling, eftersom den inte förorenar miljön eller marken.
Borsyra, En blandning av propylenglykol och borsyra upplevs som är effektiva mot flera typer av termiter. Propylenglykol hjälper borsyra tränger in i det inre skikt av trä och snart blir en del av träfiber och därmed döda termiter gömt djupt i skogen.
Borat behandling, här tekniken anses vara ett effektivt termit behandling: göra det själv åtgärd. I denna behandling mått är natriumborat blandas med vatten och tillämpas på alla träytor. När termiter svälja trä, äter de också natriumborat tillämpas på trä. Detta natriumborat in i systemet för termit och dödar protozoer som lever i mag-tarmkanalen av termit. These protozoer är ansvariga för rötning av trä, alltså, när de har förstörts, kan termiter inte smälta trä. Problemet med denna metod är som ett måste Smörj in alla träytor med lösningen.
När du har äntligen lyckats bli av med dessa termiter, det finns några åtgärder som du kan göra för att förhindra ytterligare angrepp. Enkla saker som att rengöra baseboards med orange rengöringsmedel och tidigare angripna områden, undvika marktäckning användning, etc. kan bidra till att förhindra ytterligare termit angrepp. Hoppas denna artikel om hur man bli av termiter på egen hand var hjälpsam och informativ.

No comments:

Post a Comment