Friday 28 October 2011

Business Middag Etikett

En formell middag alltid tycks skrämma människor. Amatörer eller personer som drabbats av detta för första gången är ofta befinns vara tveksam och verkar vara på förlust. Emellertid om man följer ett visst uppsättning regler och minns vissa saker, han / hon kan tryggt ansikte affärsmiddagar utan nervös. Låt oss ta en titt på de här etikett och regler.
Business Middag etikett regler, man förväntas följa vissa etiska regler ända från ankomsten, middag avresan. Här är affärsmiddag etikett tips för samma.
Ankomst, Regler och Etiquettes för en affärsmiddag börja rätt från det att du anländer som gäst eller värd för evenemanget. Följande är de enkla regler att man bör tänka på när affärer restauranger etikett. ; Ankomst enligt tidtabell är mycket viktigt vid en formell funktion. Om du är värd, är det tillrådligt att nå platsen tidigare för att kontrollera ordningen och menyn. , Om du blir försenad som gäst, ringa upp värden och meddela honom i god tid. , Som gäst inte någonsin få en gåva eller blommor för den mottagande vid en formell middag. ; Herrarna alltid förväntas att eskortera damerna och också hjälper henne ta bort rockar och regnrockar och skicka det till skötare. ; Värden är skyldig att bistå gäster att sitta arrangemang eller underrätta dem om de behöver sitta. ; Gästerna, däremot, inte bör sittande innan de har informerats om sammanträdet arrangemanget. Däremot kan de placeras i fall det skyltar placeras på bord. ; Middag; bordsskick spelar alltid en viktig roll göra en positiv intryck. Speciellt these sätt och Etiquettes så väl behövs i formella funktioner och middagar. Här är formell middag Etiquettes att man måste följa som värd eller gäst. ; Man ska inte placera väskor, mobiltelefoner etc. på matbordet. Servetten ska placeras på knä. ; Gästerna bör inte påbörja måltid innan allas serveras. Värdarna, å andra sidan, skulle börja äta då alla serveras som gästerna följa värdarna. ; Med rätt dukning, bör man börja med de yttersta bestick och arbeta ens vägen in om du är osäker följer du värd. ; I Europeiska stil, är maten cut med kniven i högra hand och äts med gaffeln i vänster. I amerikansk stil, maten skärs med kniven i högra och sedan uppäten av byta gaffeln till höger hand. , Den används cutlery aldrig ska placeras på bordet, utan placera dem i plåten. ; Det är tillrådligt att upprätthålla en lämplig tempo som matcher med resten av middagsgäster medan äter. ; Avgång; Naturligtvis är lagförslaget eller kontrollen ut av värdlandet och behandlas med diskretion. Det är också ett korrekt och affärsmässigt middag etikett för värden att betala för företagskunder. I en uber-formell middag, är de herrar förväntas hjälpa damerna vid de stiger från stolen. Efter att gäster har lämnat måste värd tacka servitören eller assistent på hotellet för tjänsten och lämna. Läs mer på verksamheten Etiquettes.
Läs mer på:; Dining Etiquette; Lyxrestaurang Etiquette; Gästens Etiquette; Det var några affärsmiddag etikett att man måste följa när hosting en formell middag eller vara gäst. Så nästa gång, bli inte skrämmas, lite övning och efter dessa tips hjälper dig närvara dessa händelser självsäkert. Lycka!

No comments:

Post a Comment