Thursday 27 October 2011

Cascading brudbuketter

Brudbukett är lika vackra som bruden sig och få mindre uppmärksamhet än bruden. Naturligtvis brudar gå den lilla extra för att göra sina brudbuketter entusiasmerande. Ofta handlar det inte bara blommorna som gör utbudet attraktivt, men arrangemanget också spelar en likvärdig roll. Cascading brudbuketter är ett sådant arrangemang som fortfarande är mycket populär bland brudar. Detta är en märklig överenskommelse där blommorna arrangeras för att göra en "fritt flytande" utseende. Läs också på bröllop blommor och bröllop blommor.
Blommor Används för Cascading brudbuketter
Eftersom cascading brudbuketter omfatta arrangemang av blommor på olika nivåer, vanligtvis långa skaft blommor väljs ut för detta ändamål. Rosor, kallor är därför de populäraste val för överlappande buketter. En annan fördel med att använda dessa två blommor är att den finns i otaliga färg, därför kan lätt kombineras med andra blommor. Exotiska blomma sorter som gerbera och orkidéer ser också lika fantastisk. Gerbera känd för sin ljusa blommar och perfekt runda, varför kan göra en symmetrisk se till överlappande brudbuketten. Orkidéer titta särskilt lockande med sina vridna kronblad och fräscha färger. Veronica, fresia och lisianthus är några andra varianter som också används för att göra kaskad brudbuketter. Små blommorna som baby andan som används som fyllmedel. Tillsammans med blommor, blad och fina grenar också hitta sin väg i kaskadkoppling buketter. Murgröna, myrten och Holly används ofta för att tillgodose behovet av grönska i buketten.
Hur man gör Cascading brudbuketter
Brudbuketter komma med en rejäl prislapp och forsande buketter är ännu dyrare. Så, om du är en brud på en budget, vill du förmodligen inte skulle sinne spara lite på ditt bröllop buketter. Däremot behöver du inte kompromissa med utseendet på bukett. Genom att göra din egen cascading bukett, kan du enkelt spara pengar på blomsteraffär avgifter. Allt du behöver köpa är en blomma innehavaren och blommor som du väljer. Innehavare kommer två varianter, en med rak handtag och den andra med ett lutande handtag. Lutande handtag är mer benägna överlappande buketter. Chefen för innehavaren är gjord av skum, vilket måste läggas i blöt i vattnet så att behålla fräschören av blommor eftersom blommor absorbera vatten från hållaren huvud. Placera som innehavaren av en smal hals vas med tunga stenar på botten. Börja att föra in grönska som du väljer från ytterkanten.
För längre Bouquet, infogar långa bitar grönska dock Överdriv inte eftersom det skulle göra buketten mycket stora och svåra att bära. Fortsätt att fylla grönska på de invändiga innehavarens men se till att du lämnar mellanslag. Nästa steg är att välja två framträdande blommor fokus på buketten. Tuck dem ovanför varandra, något excentriskt. Nu startar sätter återstående blommor kring dessa båda blommor, vänd åt olika håll. Blommorna på yttersta kanten bör något förlänga grönskan. Mer om hur du gör din egen brudbukett.
Du kan antingen välja blommor av samma sort eller så kan du kombinera olika sorter tillsammans. Men se till blommorna finns alla i olika storlekar för att öka den visuella effekten. Slutligen, spraya blommorna med blomma tätningsmedel så att fälla fukten och hindrar blommorna från vissnar. Du är nu redo att gå i gången med en ganska forsande bukett.
Läs mer på, brudbukett Idéer, unika brudbukett mallar, hemgjord brudbuketter, Om du inte kan motstå frestelsen att överlappande buketten, men har svårt att betala för blomsteraffär avgifter eller göra det själv, då kan du välja silke överlappande bröllop buketter, som ser lika snygga som riktiga buketter. Således cascading bukett är definitivt ditt val om du vill ta med några gamla charm till ditt bröllop.

No comments:

Post a Comment