Tuesday 18 October 2011

Rose vattenanvändning

Rose vatten är välkänt för utsökt söt doft. Du kommer att bli förvånade över att veta att det har varit en stor efterfrågan i Indien, Kina och Mellanöstern för de senaste århundradena. Traditionellt används den som en Cleanser. Detta inte bara rengör huden utan förbättrar hudens kondition också. Det är inte bara aromen som gör det så populärt, har den enastående läkande egenskaper. Låt oss ta reda på olika rosenvatten användningsområden och dess fördelar. Gå steg genom vatten fördelar.
Vad är ökade vatten?, Egentligen rosenvatten är en biprodukt som hämtades under processen för destillation av rosenblad och vatten för framställning av rosenolja. Således kan du säga att det huvudsakligen erhålls som överblivna vätska. Traditionellt damast rosor används för framställning av rosenvatten. Denna speciella typ av ros har ett stort antal kronblad. Denna ros var först odlats i stor skala för rosenvatten i Iran sedan Bulgarien. Idag finns den i många andra länder som Italien, Spanien och Frankrike. Till datum, är det länderna i Mellanöstern som är de största producenterna ökade vatten i världen, som damast ros finns tillgängligt i stor skala där.
Användningsområden för rosenvatten; Ros vatten är en viktig ingrediens för naturlig hudvård. Den bästa delen av rosenvatten är att det är lämpligt för alla typer av hud. Den har en utmärkt återfuktande effekt och kan fungera som ett naturligt fuktighetskräm för torr hud. Det fungerar som en utmärkt toner samt bibehålla oljan balans fet hud. Som vi redan diskuterat, rosenvatten har utmärkt renande egenskaper. Eftersom det stramar upp huden porer väldigt bra, kan det också medföra ner rynkor och andra ålderstecken en hög grad. Det fungerar som ett sammandragande och helar hudinflammation orsakad av solbränna. Dess antibakteriella egenskaper gör det möjligt it att behandla akne och andra former av hudsjukdomar och förhindra att den upprepas. När huden tenderar att bli irriterad efter rakning, kan den användas som en aftershave och kommer att ha en lugnande effekt på huden. Rosenvatten används som ingrediens i kosmetika och stiftelser, och det kan hålla huden mjuk och vacker. Veta mer på rosenvatten för huden.
Detta är några av de användningsområden för rosenvatten för hudvård. Bortsett från detta har många andra användningsområden. Rosenvatten tillsätts för att ge smak till olika maträtter. När det används i olika efterrätter gillar, risgrynsgröt kakor och scones det ger en unik smak till alla dessa rätter. Det används vid framställning av olika typer av dryck. In vissa recept är det användas som ersättning av vanilj på grund av dess sötaktig doft. Rose vatten har en helig betydelse i hinduiska och muslimska religionen. I islamisk ritualer används det innan böner till rena upp kropp och själ.
Hur man använder ökade vatten?, Det finns många människor som vet vikten av ökade vattenanvändningen, men vet inte hur man använder det. Följande är några av de mest populära sätten att använda ökade vatten:
Förbered en naturlig cleanser för ansiktet med en kopp ökade vatten, två tesked glycerin och några droppar steg eterisk olja. Vid regelbunden användning kan den minska fina linjer och rynkor från ansiktet. ; Applicera lite rosenvatten över hela ansiktet och halsen innan du tar på smink. Detta kommer att hjälpa smink för att hålla längre kommer att ge en naturlig lyster till huden. ; Rosenvatten kan används för att avlägsna vanlig makeup. Helt enkelt doppa en bomullstuss i Rose vatten och gnugga den försiktigt över hela ansiktet med cirkelrörelser. Detta kommer att skrubba de bildar och behålla den mjuka känslan i huden. ; En naturlig parfym kan göras genom sammanblandning av ett kopp rosenvatten och några droppar jasmin eterisk olja. Förvara den i en mörk glasflaska med tätt lock. Den här parfymen är lätt och har en uppfriskande naturlig doft. Det kan användas ens av personer som har känslig skinn och inte kan använda vanliga parfymer. ; Läste mer på:; rosenvatten för ansikte; rosenvatten och akne, Glycerin och Rosewater; Efter att ha läst om så många rosenvatten användningsområden, om du funderar på att förbereda det hemma, kan du göra det ganska lätt. Ta några rosenblad och vatten i en sol te burk och hålla den under solen några dagar. Således kan du få hemmagjord rosenvatten med denna enkla metod. Tenderar dock hopkok sålunda beredd att få förorenat med bakterier och kommer inte att pågå under lång tid.

No comments:

Post a Comment