Sunday 23 October 2011

Apple Trädbeskärning

Äppelträd uppvisar stora variationer träd finns i olika former, storlekar och sorter. Ett hem äppelträdgård är inte bara det bästa sättet att få goda hemodlade äpplen men det kan också öka landskapsplanering värdet av en gård eller till och med en riktigt liten uteplats. De många sorter av äppelträden kan faktiskt bli ett riktigt uppsving för amatör trädgårdsmästare inom dig. Allt du behöver göra är att känna några grunderna om äppelträdet plantagen och omsorg tekniker för äppelträd.
Äpplen produceras på långlivat kvistar äppelträd som kallas sporrar. För att ge vika för nyare äpple blommor, det är mycket viktigt att bli av med äldre utväxter. Det bästa sättet att nå dit är av träd beskärning äpple. Apple trädbeskärning (eller beskärning någon frukt träd, för den delen) ger onödiga oro och rädsla till de flesta trädgårdsmästare. Enligt min mening är beskärning fruktträd riktigt enkelt, när du är medveten om dess exakta processen. För att göra uppgiften ännu enklare, här är några enkla äppelträd beskärning tips för dig.
Apple Trädbeskärning Tips
Beskärning äppelträd en viktig uppgift att förbättra tillväxten av ny trädgrenar och ge ett bättre fruktproduktion. Apple trädbeskärning ger träd med en fast ram som spelar en central roll hos friska produktion av frukt. Bästa tiden att beskära fruktträd är under deras vilande tillstånd, vilket förmodligen är under vintersäsongen. Sen vinter eller tidig våren är bästa tiden för äppelträd beskärning. Du kan göra sommaren beskärning bara om du vill bli av med rotskott äppelträdet (skott som uppstår vid trädstammarna).
Apple trädbeskärning är ett årligt trädgårdsarbete projekt, vilket kommer att säkerställa en jämn tillväxt av träd längs med en stadig avkastning av friska äpplen. Du kanske vill börja beskära från allra första säsongen av äppelträdet plantagen, vilket behövs för att fortsätta varje år. Första beskärning behövs därför göras under vårvintern tid eller strax innan knopparna börjar växa. När äppelträdet kommer till höjd av 36 inches ovanför marken, kan du börja regelbunden beskärning äppelträd. Det är ett viktigt steg för att uppmuntra laterala förgrening. När trädet når till önskad höjd, kan du försöka beskärning det under sommaren, för att stunt oönskade gren tillväxt.
Apple Trädbeskärning Guide
Tillsammans med de rutinmässiga beskärning bör äpple trädbeskärning ske i situationer som den sucker tillväxt, trasiga eller kors och tvärs grenar, nedåt och / eller uppåt växande grenar, virvlarna, smala crotches, etc. Det skulle vara ett misstag att lämna äpple träd ovårdat länge. Här är några viktiga tips om äppelträd beskärning. Mer om beskärning av fruktträd instruktioner. ; Som ett första steg äppelträd beskärning måste du brudgummen stammen som den centrala ledare för pyramidformad trädet. Om du har planterat piska, sedan ge en klippa på det, på en höjd av ca 81 cm. Detta kommer att stimulera tillväxten av nya grenar. , Om du har planterat ett träd som redan har sidogrenar, sedan skära ner sin stam på 81 cm och trimma alla grenar tills de är 61 cm från marknivå. Nu avbröt alla återstående grenarna till 5 cm - 10 cm från stammen. Kontrollera att det inte finns fler än 2 knoppar på varje påbörjad. , Nu, under den första vintern, är ditt jobb att välja från 3 till 5 grenar som spiralen runt stammen, som ställningen grenar. Men bör det vara 10 cm vertikala avståndet mellan varje bransch. Under den andra sommaren, se till att ledaren skjuta växer i vertikal riktning och klipp av konkurrenskraftiga ledare skott, om något. ; Under andra vintern, måste du välja en andra uppsättning ställningen filialer som bör 2 eller 3 meter högre än den första uppsättningen. Om du tycker att trädet inte har nått önskad höjd, då måste du hoppa beskärning äppelträd för tredje vintern. , Nu måste du upprepa samma process tills du får 3 till 4 uppsättningar av ställningen grenar. Se till att hålla filialerna i formen och göra en regelbunden beskärning av de sjuka, passerar och oönskad äpple trädgrenar. Tillsammans med de tidigare nämnda scenarierna är mogen äppelträd beskärning nödvändigt på grund av korsvis lemmar, förklaras den svaga och sjuka grenar. Om trädet har gett alltför många frukter under tidigare säsong, då kan du minska antalet sporrar, för att undvika överbeläggning av grenarna. Dvärg äppelträd beskärning måste också utföras gång per år och under samma sätt som du beskär ett fullvuxet äppelträd.
Mer information om:, Hur att växa äppelträd, Hur man Trim ett träd, Som jag nämnde tidigare är äppelträd beskärning ett enkelt och snabbare arbete som kräver måttlig trädgårdsarbete färdigheter tillsammans med vassa trädgårdsredskap. När du är klar med beskärning, kan du njuta säkert söt och välsmakande äpplen för många fler fjädrar framöver!

No comments:

Post a Comment