Wednesday 26 October 2011

Så berätta om en kvinna gillar dig

Försöker läsa minnet av en kvinna är trampar in aningslös territorium för de flesta män. Det är tufft att mäta hur det gåtfulla leende som du får från en kvinna egentligen innebär. Medan det kan vara en övergående gest för henne, kan du spendera en hel natt tänka på det! Att veta, hur man berättar om en kvinna gillar dig kan bespara dig en promenad ner många återvändsgränder, stängda dörrar och rädda dig från en hel del besvär. Jag påstår inte att vara en Love Guru eller en myndighet i förhållande frågor, men vad jag delar här är min erfarenhet från min möten med feminina slag som du kan betrakta som dating tips för män.
De saker som jag säger här finns inga regler i sten och de kan inte gälla varje kvinna, eftersom varje en av dem är unik. Kvinnor alltför komplicerade för att kunna typecast i olika kategorier och hur en kvinna kan väljer att visa henne kärlek eller tycke för dig är oförutsägbar. Fortfarande kan du överväga dessa tips om hur berätta om en kvinna gillar dig på jobbet eller högskolan för grova riktlinjer. Du kanske också vill veta hur man berättar en flicka du gillar henne.
Så berätta om en kvinna gillar dig för riktiga?
Säg du vet här tjejen som sänder dig i en Tizzy med hennes leende och gör ditt hjärta hoppa ett beat. Du befinner dig stirra eller gawking på henne utan någon uppenbar anledning. Hon är vänlig nog med dig, men du är osäker på hur hon känner för dig. Du kan känna henne som en klasskamrat eller som kollega på jobbet. I en sådan situation frågor som ... Tycker hon mig eller inte? ... är säker på att hålla dig vaken hela natten. Signalerna hon skickar till dig kan verka tvetydig och du är vanlig gammal förvirrad om vad du gör. Här är några tips om hur man berättar om en kvinna är attraherad av dig som kan rensa ut ditt dilemma och befria dig av ditt elände.
Äkta leende; När flickor vill lära känna dig och tycker om dig, hon presenter du henne mest äkta leende varje gång du ser henne. Denna typ av leende slutar inte vid läpparna utan omfattar över till ögon oxå. Du kan se i hennes ögon att hon är glad att se dig. Det är en inbjudan till dig att prata med henne.
Hon droppar du En komplimang; Oavsett lilla du kan se av henne har hon alltid ett vänligt ord eller ett komplement för dig. Hon kan komplimang dig om din dressing eller ditt utseende ännu. Hon är alltid 'uppmuntrande' i hennes tillvägagångssätt mot dig. Du måste kolla in några tips om hur man startar en konversation med en tjej.
Hon försöker fånga din uppmärksamhet; Hon vill fånga din uppmärksamhet så ofta hon kan, utan låta det vara alltför uppenbar. When hon gillar dig, kommer hon försöka vara diskret i sitt sätt att fånga din uppmärksamhet. Hon kommer ta initiativ att starta en konversation. När du meddelandet henne, kommer hon svara tillbaka alltid med expressfart.
Hennes ögon är om Lookout för Dig; Du märker att hon stirrar på dig ganska diskret och när dina ögon möts, är hennes ögonkontakt inbjudande. Din ögonkontakt dröjer ofta för mer än normalt, varefter hon kan se ner eller bort.
Minns hon Minsta detaljer om dig, När en tjej gillar dig, minns hon det minsta detaljer du berättade för henne om dig själv. Det kan vara din födelsedag som hon kanske minns och ringa dig upp till överraska dig. Hon kommer att vilja veta mer om dina intressen och dina åsikter om saker och du kommer att veta att de ärendet till henne.
Hon kommer att hjälpa till att ta initiativ, hon kommer ofta vara den som hjälper dig i varje situation ur hennes eget initiativ. Hon tar hand om dig och ibland även slåss med folk för dig.
Du råkar stöta in i hennes alltför ofta, jag säger inte att hon kommer att förfölja dig men hon kan stöta in i dig ganska ofta. Hon kommer att göra det mesta av möjligheten att starta samtal och bära den. Några flickor kan vara för blyg för att starta en konversation och väntar på dig att ta initiativet.
Nervös när du är runt, även blyg flickor tycks bli alltmer sällsynt, om din tjej är av det slaget, kommer hon vara extremt skakis och nervös när du är runt. Din närvaro kan vara alltför överväldigande för dem. Vissa kvinnor kan även försöka att ignorera dig bara för att de attraheras av dig!
Hon Sulks Om ni samtalar om Andra kvinnor; Om du pratar med henne på andra kvinnor kan hon bli typ of sulky. Ni kommer att se samtalet tar en sarkastisk i ännu! Om en kvinna gillar dig, medan hon inte kommer att bli att demonstrativt åt det, kommer hon att uppmuntra inte din vandring gentemot andra kvinnor heller!
Att hon svarar på dina Flirta; Du kan få positiva vibbar från henne när du flirt. Du vet att hon är intresserad av att lära känna dig bättre. Hon kan också flörta med din bästa vän bara för att se vilken effekt det har på dig.
Det finns inget säkert sätt att ta reda på hur hon känner för dig, annat än samla mod för att få hennes nummer och frågar ut henne på en dag! Om hon är intresserad kommer hon ge det en hel del tanke innan vi säger ja till dig för det första datumet. Naturligtvis om hon inte har uppmärksammat dig än, måste du veta hur man får en tjej att tycka om dig. Merparten av de gånger du behöver för att få saker att hända genom att genomföra några söta sätt att fråga en tjej ut, snarare än att förlita sig på öde att ge dig tillsammans!
Hoppas dessa tips om hur man berättar om en kvinna gillar dig befinns vara till hjälp. Kom bara ihåg att om hon verkligen gillar dig, kommer hon att ge dig möjligheter att lära känna henne. Dock är det du som ska ta initiativet och svarar med mer intresse för henne. Låt saken ha sin naturliga gång. Försök inte vara någon du inte är, att fria till henne. Det kommer att ta mycket tid att gå från "gillar dig" till "älskar dig". Slutligen, om du undrar Hur berätta om en kvinna älskar dig, så lita på mig kommer du bara "vet" det utan något sagt mellan er två. Var inte bråttom att VRÄKA ut "L-ordet om du inte är riktigt säker. När du har nått den punkten, så ord verkar onödigt och hur hon tittar på dig kommer att berätta allt du behöver veta!

No comments:

Post a Comment