Sunday 9 October 2011

Diskmaskin Installationsinstruktioner

Diskmaskin installationen ett enkelt jobb och kräver inga specialkunskaper. Om du besitter någon grundläggande VVS och el färdigheter, så kan du gå vidare med det. Således kan du spara mycket pengar som annars måste du skal ut som en installation avgift. Innan du börjar dina förberedelser arbete, läs diskmaskinen installationsanvisningar handbok som tillhandahålls av tillverkaren. Det gör det möjligt att få en kort idé om de verktyg och material som behövs för jobbet.
Instruktioner för att installera en diskmaskin
De viktigaste stegen i diskmaskinen installationsprocessen innebär anslutning av ledningar, dränering och vatten linjer utbudet. Det rekommenderas att fylla i dessa anslutningar först och sedan placera maskinen på sin skåp. Steg-för-steg diskmaskin installationsinstruktioner som följer:
Förberedelser: Först av allt måste du bestämma positionen där du vill placera diskmaskin i köket. Skåpet öppning ska vara stora nog att rymma diskmaskinen. Normalt bredden av en standard diskmaskin 24 och höjden är hela 34. I de flesta modeller av diskmaskiner, är höjden justerbar. Det bör finnas ett eluttag, en vattenledning och ett avlopp nära den valda köksskåp. Borra tre hål i väggen på skåpet för linjer vattenförsörjning, dräneringsrör och elkablar.
Ansluta Stuprör: Till att börja med ansluter dräneringsröret med tömning. Sedan bifoga dräneringsslangen närheten väggen på toppen av skåpet med hjälp av ett band. Detta kommer att förhindra att någon återflöde från diskbänken. Nu förlänga avloppsslangen till inloppet till sophämtning och fixa TI med en klappa. I de flesta sophämtning finns en knock out plugg som måste avlägsnas innan det ansluts med diskmaskinen.
Anslutning av vatten-Line: För detta behöver en vattenkran med dubbla uttag avstängningsventil. En av butikerna kommer att leverera varmvatten till kranen på köket diskhon och den andra kommer att knytas till diskmaskinen matarledningen. Således kan du stänga av vattentillförseln till diskmaskinen utan påverka vattenförsörjningen i vasken kranen. Installera den här ventilen genom att ansluta ett av sina slut på kranen och den andra till vattnet ventil av diskmaskinen. Utbudet rader bör vara ordentligt åtdragna att förhindra vattenläckage.
Ansluta Kabeldragning "Innan arbetet med anslutning av elförsörjning måste du kontrollera att strömmen har brutits till den elektriska panelen. Ta bort bottenplattan i diskmaskinen att få tillgång till den elektriska fält i diskmaskinen. Använd en mutter föraren att ta ut locket bulten och sedan Koppla den svarta kabeln till svart, vit kabel till vit och koppartråd till marken skruven. Slutligen tillbaka locket bulten i sin ståndpunkt.
Sista touchen: nu att alla behövs anslutningarna har gjorts, är dags att kontrollera om alla anläggningar fungerar korrekt. Sätt på vattnet, sedan eluttag och låter en del vatten fylla i diskmaskinen. Tryck sedan på knappen Avbryt för att kontrollera att diskmaskinen tömmer ut vattnet ordentligt eller inte. Nivå av diskmaskinen genom att justera fötterna annars den kan orsaka dränering problem i framtiden. Byt basen plattorna med hjälp av skruvar. Nu långsamt Skjut maskinen på sin position inuti skåpet och fäst den med undersidan av kökets bänkskivor med skruvar. Du kan också åka igenom hur man installerar en diskmaskin.
Maskin är ett sådant kök apparat som kan spara tid som behövs för städredskap. Men många av er tvekar att köpa en bara för att du tycker att jobbet är hård och att hyra en professionell för samma kommer att kosta en lycka. Från diskmaskinen installationsanvisningarna i denna artikel kan du se att det är mycket enklare än du hade tänkt. Nu kan du gå och köper en och installera den utan problem.

No comments:

Post a Comment