Wednesday 19 October 2011

Kroppsformer: Typer

Har du någonsin märkt olika typer av kroppsformer av människorna omkring dig? Inte alla människor har samma kroppsformer typ och är praktiskt taget skiljer sig från varandra. Dessa olika kroppsformer är beroende av våra gener, dagliga kosten, den typ av verksamhet vi bedriver och den dagliga motion rutin. Har du någonsin undrat hur du avgör din kroppsform? Låt oss veta mer om de olika kroppsformer genom denna artikel.
Typer av kroppsformer
De olika kroppsformer typer indelas i tre kategorier. Dessa tre kategorier hjälper dig att avgöra din kroppsform.
Endomorphs, The endomorphs har större ben i jämförelse med andra kroppstyper. De män och kvinnor har denna kroppstyp har runda ansikten med stora lår och höfter. De har kortare armar och ben som gör dem verkar kompakt. De tenderar också att ha höga nivåer av kroppsfett jämfört med andra kroppstyper. Dessa människor kan också bygga sina muskler och muskelmassa utan stora svårigheter. Men tycker de att det mycket svårt att gå ner i vikt lätt.
Mesomorphs, The mesomorphs är människor med en atletisk bygga och har ett timglas eller härskare form. Dessa människor kan få muskelmassa väldigt lätt och kännetecknas av sin breda axlar och smal midja. Deras ämnesomsättning är mycket snabb och gå ner i vikt lika lätt som de går upp i vikt.
Ectomorphs, The ectomorphs är män och kvinnor med en tunn, mager kroppsbyggnad. De ser också som härskare med smal midja, höfter och skuldror. De förlorar i vikt väldigt lätt men har svårt att få muskelmassa. De har också en låg nivå av kroppsfettet.
Många gånger män och kvinnor faller inte in i samma kategori av kroppstyper. Många människor har en kombination av olika kroppstyper. Den vanligaste kropp typ kombinationen ekto-mesomorph och endo-mesomorph.
Olika kroppsformer
Bortsett från kroppsformer typerna, våra kroppar har också olika kroppsformer. Dessa olika kroppsformer beror på individuella fysiska funktionen storlek och kroppens balans. Det finns olika kroppsformer för båda könen. Dessa kvinnliga kropp typer timglas päron, äpple, eller former härskare. För vilka typer av kroppsformer för män beskrivs som rektangulära eller nackdelar formad.
Hur man avgör din kroppsform
Du måste mäta storleken på bröstet över mitten, då storleken på midjan 1 cm ovanför naveln och sedan höfterna på det bredaste stället. Dessa mätningar kommer att hjälpa dig bestämma dina kroppsformer typer.
Olika kroppsformer - Typer
Timglasform, The timglas kroppsform är den mest eftertraktade formen av kvinnor. Höft-och byst mått är nästan samma och bysten får en tum större än höften mätningen. Den perfekta timglasform är att med en 9 tums skillnad i "midjan och byst" och "midja och höfter" mätning.
Päronformade, Den päronformade eller sked formen är de kroppsformer som har en stor skillnad mellan höfter och byst region. Dessa former tenderar att ha mycket liten skillnad mellan midjan och mätningar bröstet. There midjan blir 2 inches eller mer än bysten mätning och bysten kommer att vara cirka 9,25 inches mer än midjan.
Rektangulära formen: Denna kroppsform är vanligt förekommande hos män där det finns en stor skillnad mellan midjan, bysten och mätningar höft. Bysten är ca 9 inches större än midjemåttet.
Konisk form; annan kroppsform för män, där bysten och midjan har samma mått och höfter ungefär 9 inches mindre än bröstet mätningar. Också känd som V-formad kropp typ och anses vara ett attraktivt kvalitet hos män.
Apple form; Äpplet kroppsformer har en större midja jämfört med deras höft och mått bröst och ses oftast hos män.
Nu när du har fastställt din kroppsform, du undrar vad jag ska ha för din kroppsform? Du kan gå via modetips för kroppsformen och hitta några modetips för din kroppstyp.
Dessa är några av de kroppsformer typ som du kommer att märka i människor runt omkring dig. För kvinnorna är timglaset den mest önskade kroppsform och män skulle älska att ha ett V-formad kropp. De typer av kroppsformer dessutom sätter en i risken för att utveckla sjukdomar. Det är alltid bättre att ha en ordentlig fett i hela kroppen för ett hälsosamt liv. Jag hoppas att denna artikel har hjälpt dig att bestämma din och kroppsformer typer av människor runt omkring dig.

No comments:

Post a Comment