Tuesday 25 October 2011

White Party Ideas

Vita partier är inget annat än sociala sammankomster som organiseras av en krets av människor som skulle gärna festa när som helst. Begreppet vita partier började i staden New York och var ofta krets partier som nu hållits i många stora städer över hela världen. Idag städer såsom Miami, Montréal och Palm Springs också hålla dessa parter och besöks av stora skaror av människor klädda i vita och redo att festa. Kännetecknande för dessa företag är att deras läge håller ändra från en stad en annan och är ganska dyrt att följa. Temat dessa parter är otvivelaktigt vit som namn går och du måste vara vitklädda ange. Så om du är en av dem som inte skulle sinne spendera mycket över dessa partier, läs mer på vit part idéer nämns i följande punkter.
Idéer för en White Party
Vit parter tidigare brukade kallas som parter uteslutande för VIPs och var menade endast att spendera pengar och umgänge. Idag dessa vita parter hålls också att stödja social orsaker och för medvetenhet program. Tillsammans med roligt och upptåg finns seminarier och tal som hålls att göra människor medvetna om hiv / aids och andra STD. Alltså, om du alltför vill organisera en av dessa har vi precis rätt vita part idéer nedan.
Alla White Party Ideas, Huvudtanken bakom dessa vita partier är temat. White Party tema idéer måste ha allt på festen med färgen vit. Tillsammans med klädkod,, de dekorationer sängkläder, etc. tänkt att färg vara vit.
White Inbjudningar: Den part inbjudningar som du skulle sända ut för vita parten bör vara vit som tema för partiet alltid förklaras genom inbjudningskort. Sålunda se till att du har dem i någon nyans av vitt. Bara så det inte ser trist och tråkig kan du tillsätt en nypa gyllene eller silver text skrivet inuti inbjudan. Överdraget kan också dekorerad med antingen guld eller en silver band att det ser attraktiv och söt.
Vit Kläder: Eftersom temat dessa vita part idéer är vit måste du nämna vita klänning koden i inbjudningskort. Fast det är ganska förstås av gästerna, är en formell omnämnande av det nödvändigt. Gästerna kan definitivt slitage andra färger samt men en av deras kläder måste gulvitt. För män kan de bär antingen vitt skjorta eller en tee skjorta med blå eller svart BLÅJEANS. Och damerna kan klädd i antingen vita klänningar eller toppar med färgad bottnar.
Vitt bord Decor: Detta arrangemang är en av de viktigaste av de vita part idéer. Tabellen dukar, stolöverdrag, och servetterna måste i vitt alltför. Du kan ha dem i kräm eller beige om det blir mycket monotona, men temat måste följas. När sängkläder bestäms, den centerpieces och blommorna har för att vara vit. Vit calla liljor eller rosor göra mycket attraktiv blommor tabell mittpunkten. Om inte blommor kan du ha enkelt små vita arom ljus i hållare glas stearinljus as centerpiece idéer också. Att göra tabellen dekor mer elegant, kan du ha delikata och designer silver eller guld servettringar och vackra ljusa porslin. Tabellen dekorationer för vit parter är en av de bästa inredningen används i dessa slags parter.
White Party Foods: Eftersom tema är vit skulle alla vit part idéer inkluderar även ljusa part livsmedel också. För menyn kan du ha, vit chokladöverdragna jordgubbar, risotto, kycklingrätter, kalkon, vit majs, ängel mat kaka, kokos kaka och vanilj krämer is. För drinkar kan du tjäna, ingefära ale, citron sodavatten, Coladas Pina, martinis och White ryssar. Dessa kommer definitivt bli omtyckt av dina gäster, eftersom de är lätta parti livsmedel och drycker som finns i många smaker.
Blev inte dessa några riktigt bra vit part idéer för dig? Du kunde också har ett antal party i färgen vit om du vill. Så hoppas ni har skitkul på din vita parti och göra bästa av färgen vit!

No comments:

Post a Comment