Wednesday 19 October 2011

Mögel borttagning

Och mögel tillväxt är vanligast i de områden i hus som är varma, fuktiga och fuktigt. I grund och botten alla dessa villkor underlätta tillväxt av mögel och mögel. Av denna anledning växa de snabbt i källare, badrum, kök, tvätt områden etc. Dessa typer av svampar kan växa på någon yta. Det omfattar golv, väggar, trä, läder, papper, kläder etc. Vi söka vägar för mögel och mjöldagg avlägsnande förhindra omfattande skador vållats dessa ytor genom sitt fula fläckar.
Och mögel borttagning hemifrån, golv och väggar i badrum, källare och kök är några av sådana områden där tillväxt av mögel och mjöldagg är maximal. Det finns flera och mögel produkterna avlägsnande som är tillgängliga på marknaden och som kan användas att döda dem. Du kan också späda bleka med vatten för mögel tas bort från väggen och golvytor. Dock se till att du skydda dig med rätt skyddsutrustning som hand skyddshandskar, skyddsglasögon och en mask medan hanterar dessa starka kemikalier. Om du letar efter några säkra men effektiva renare, då kan du använda tea tree olja. Det inte bara dödar mögel och mjöldagg men också hindra dem kommer tillbaka.
Och mögel borttagning av läder; Åsynen av och mögel tillväxt på din favorit skinnjacka eller skor är skyldig att ge dig upprörd. Du kan dock bli av dessa varumärken med höger teknik. Till att börja med, ta en mjuk borste och gnugga den över svampen angripna området att ta bort löst bundna formar. Då upprätta en lösning genom att blanda upp samma mängd denaturerad alkohol och vatten. Doppa en bomullstrasa in blandningen och gnugga den försiktigt på lädrets yta. Låt det torka upp ordentligt. Slutligen, använd en sadel tvål att rensa upp alla rester av mögel och mjöldagg.
Och mögel borttagning från Wood; första rengöra mögliga träets yta noggrant med hjälp av varmt vatten och skursvamp. Skrubba ytan försiktigt annars virket finish kan få skadas. Skölj av tvålen med vatten och torka trä ytan med en ren trasa. Nu måste du desinfektera virket genom att tillämpa utspätt blekmedel lösning. Tvätta sedan av med vanligt vatten och torka träets yta med trasa. Om veden ytan är en ofullbordad en, då istället för blekmedel, använd en blandning bestående av lika mängder alkohol och vatten och låt det lufttorka. Efter träet ytan är fri från mjöldagg, måla med mögel resistent färg för bättre skydd. Veta mer om ta bort mögel från trä.
Och mögel borttagning från kläder, ta bort den torra och lös och mögel från kläder genom att borsta tyget. Sedan tillämpa vissa limejuice på platsen och gnugga koksalt över den. Om du ansöker limejuice på färgad plagg sedan göra en lapptest om eventuella hörnet område att se om färgerna blekna eller inte. Låt trasan ut i solen för torkning. Värmen från solen kommer att döda de återstående mjöldagg. Tvätta sedan bort kläder med varmvatten och diskmedel. Om fläckar är fortfarande synliga sedan måste man använda utspädd klorin för mögel och mjöldagg uttag från tyget. Lägg till en tesked klorblekmedel på en kopp vatten och tillämpa den på fläcken. Vänta 10 minuter och sedan tvätta bort. Använd inte blekmedel om kläder materialet är siden eller ull.
Hitta mer på:; Hur rengör och mögel; och mögel Remover; Som du ser är och mögel borttagning ett tufft uppdrag. Därför När du har kommit kvitt dem, bör du vidta lämpliga åtgärder för förhindra deras ytterligare tillväxt i framtiden. Investera i avfuktare eftersom det kan kontrollera fukten och luftfuktigheten inne i huset. Använd dammsugare med HEPA filtret städa som kommer suga upp mögelsporer och hålla luften fri från orenheter. Vapor ånga rengöringsmedel ren också och desinficera huset väldigt effektivt sätt.

No comments:

Post a Comment