Saturday 29 October 2011

Medelhavet Inredning och Design

Medelhavsstil inkluderar spanska, italienska och grekiska influenser. Inredningen av huset återspeglar den naturliga skönheten i Medelhavet kuster. Medelhavskusterna har en varm och milda klimat som främjar friluftsliv och det är effekten väcks insidan av huset. Medelhavet inredning är populär i USA att behålla den gamla charmen av Medelhavet stilar och ger en elegant touch till deras hus. Kolla in dessa Medelhavet inredning idéer. Läs mer på Medelhavet inredningsidéer.
Typer av Medelhavet dekor
De mest kända Medelhavet dekor är italienska, spanska och grekiska rätter. Bara kolla in de olika teman. Italiensk stil har marmor golv och träbjälkar i taken. Huset är vävt med stil gobeläng tyger och smidda ljuskronor järn. Möbler är utsmyckade vanligen böjda stolar och bord. Lergods, sten och keramiska verk är ett måste inomhus. Storskalig klädsel och ljusa färger är vanliga i italiensk stil hus. Den grekiska dekoration är mer reserverad än italienska. Möbler är klädda i olika nyanser av blått och hav grönt. Väggar och golv är vitmålade. Spanska designer är rik och användning brett spektrum av färger. De är mer lik italienska stilar. Spanska slutbehandling matt normalt snarare än blankt. Få lite mer information om Medelhavet stil inredning.
Medelhavet inredningsstil
Följande innehåll skall förse dig med Medelhavet inredning. Varje element i huset kommer att återspegla den typiska Medelhavet mode.
Inne väggar, väggar bör vara strukturerad och faux målade. Medelhavsstil bör återspegla färgschema för att beteckna det gamla och elegant sätt. Väggar ska vara lätta och gjorda av lera plattor. Färger som korall, beige, terracotta, smörig gul, etc är idealiska för Medelhavet inredning. En typisk vit färgad vägg gör exquisiteness tillsammans med blå, kricka och solbränna tillbehör.
Tyger, Lämpliga tyg och rätt placering är mycket viktigt i Medelhavet dekorationer. Landsbygden teman och väv tapeter, är de mest eftertraktade modeller. Täck möbler med samma design med en touch av lädret. Tips av marockansk smak ser sinnliga i sängar och fönster.
Möbler, När du väljer möbler maskinvara, se till att de är tunga och polerad. Köp möbler med utsmyckade mönster. Satsa på stadiga och furu möbler. Plank tabeller och vapenförråd passar bra i Medelhavet inredning. Läs mer på Medelhavet arkitektur.
Kök och badrum, Sculptured Tocco och huvor ventilation är gemensamma drag i Medelhavet köket. Trä skåp keramikkrukor, kanistrar mat, koppar köksredskap, etc kan placeras inne i köket. Badrummet kan utformas med dyra fibrer och enorma badkar med gyllene-eller stålrör. Speglar med gyllene eller koppar ramar ser awesome.
Tillbehör, för golvet välja terrakotta plattor och keramiska plattor. Mosaik kakel lägga skönhet till backsplashes, trappor och bänkskivor. Kök ser också vacker med mosaik. Tillbehör som brons krukor och urnor brons utseende magnifik. Clad interiören med oljemålningar och utarbeta ramar. Lägg till grönska, hängande plantor, ljus och vinrankor i järngrytor att försköna inredning.
Medelhavet Exteriör design stil
Det fina med huset är ofullständig tills den yttre är lika vacker. Leta efter de spanska och italienska villor. Ytterväggar ska vara plan klar. Släta väggar täcks av stora stenar ser vacker ut. Måla med pastellfärger. Taket kan vara tunna och små. Använd terracotta att hålla bilen sval. Exponerade takbjälkar på utsidan, stora fönster och som välvda ingången är typiska för ett av Medelhavets mode. En stor portik i fronten med utsmyckade järn arbete ser awesome. Om du har tillräckligt med utrymme runt huset, växt pinjer, palmer och omfattar olika små blommande växter. Ge en grönskande utsikterna vid entrén och bana uppfart med cement av grus och kullersten. Ta reda på mer information om interior design och heminredning.
Detta var ungefär Medelhavet inredning. Jag hoppas du kan tänka dig ditt hus i medelhavsstil med antikviteter och exklusiv design. Gör ditt hus en monter punkt för människor och låta varje besökare fullkomlig 'awesome Förvisso Medelhavet! "

No comments:

Post a Comment