Monday 31 October 2011

Italienska köksinredning

Båda italiensk mat samt italienska kulturen är mest eftertraktade världen över. Det är därför vi har så många älskare av alla saker italienska, som vill dekorera sina hus, särskilt deras kök i italiensk stil. När någon nämner italienska köket inredning, den första bilderna som kommer till sinnet är gräsbevuxen sluttningar i Toscana, aromatiska mat som tillagas i gamla lerkärl krukor, druvor och viner. En italiensk kök inredning är allt detta och mycket mer. Italienska kök är inte bara kända för deras skönhet, utan även för deras värme och trivsel. Om du också har nollställs in italienska köket dekor, så här är några tips och idéer på samma som du kommer att hitta rätt användbara. Läs mer på kök inredning.
Italienska Kök Decorating Idéer
Färg, I ett italienskt kök, de färger som används bör vara sådana att de påminner om ett italienska landsbygden. Så, när du målar väggarna i köket eller välja gardiner eller välja tillbehör med italienska köket mönster, satsa på blått, grönt, jordtoner, som skildrar gräsbevuxen sluttningar och himmel. Du kan också använda färger som orange, rött och gult, för att lägga till värme till ditt kök. Lila är en annan färg som används mycket i italienska inredning, främst på grund av förekomsten av ett stort antal lavendelfält i Italien. Läs mer om att välja kök färger.
Italienska köket Wall Decor; En konstnärligt gjort väggdekorationer kan ge ett mycket äkta italiensk ser till ditt kök. Dekorera väggar i köket med vackra konstverk som skildrar den italienska landsbygden, kulle sidor, vingårdar, etc. kommer att se riktigt bra. Få en stor väggmålning as italienska köket mönster är ett annat alternativ för dig. Väggmålning är ett slags konstverk som ger en illusion av en flerdimensionell område och därmed, om du bestämmer dig för att få det gjort på ditt kök väggar, kommer det att ge ett mycket unikt utseende till ditt kök. Om en väggmålning är något som inte passar in i din tingens ordning, kan du gå med i de mindre kakel väggmålningar, som lätt kan monteras på väggarna samt köksbänken toppar.
Möbler, möblerna i ett italienskt kök bör ha en gammaldags känsla. Ett bra alternativ för en italienska köket skulle vara att ha massor av trästolar eller stora träbänkar för sittplatser, där familjen kan sitta och umgås. En trä byrå, en trähylla eller trä köksskåp att hålla kokböcker och annat matlagning grejer, är några andra möbler som kan användas i ett italienskt kök.
Center Island; annan av italienska idéer köksinredning är att ha ett centrum ö i det, med massor av avföring runt den, där barnen kan ta matlagningskurser från sina mödrar och mormödrar. I Italien är mat recept delas mellan generationer och i samma trend kan fortsätta i ditt italienska köket. Dessutom är italienska kök kända för sina bekväma inställningar så att du kan lägga till ett land stil soffa till din toskanska italienska köket dekor göra det till en plats där mycket tid kan ägnas åt att tillsammans med familjemedlemmar, limning och prata över maten. Läs mer om historia italiensk mat.
Rustik italienska köket Decor, Om du vill ge ett slags italienska landsbygden titt på ditt kök, sedan lägga tillbehör såsom hängande druvor, hängande vitlök lökar, gamla italienska klockor stil, vägg plack som har din personliga favorit citat eller några kända italienska citat på dem och plåtar vägg med några italienska köket mönster, såsom lerkärl krukor eller kvinnor matlagning traditionell italiensk mat, till ditt kök väggar.
Modern italiensk köksinredning; Om du vill en samtida, modern italienska köket inredning, sedan satsa på massor av rostfritt stål hyllor på väggarna att hänga / hålla redskap. Dessa dagar, italienska kök har även bänkskivor som är tillverkade av rostfritt stål. För att få en modern italiensk look, kan du möbler av metall eller smidesjärn också.
För att lägga till den totala överklagande av en italiensk köksinredning, ort massor av korgar med färsk frukt och grönsaker i den på mitten ön eller på trä matbord. Dessutom hänga så mycket grönska som du kan från taket i köket. Det italienska köket en plats där hela familjen och till och med gästerna känna sig välkomna och de sitter tillsammans, äta och prata. Det är det perfekta stället att hamnen relationer och att skapa eviga minnen.

No comments:

Post a Comment