Friday 14 October 2011

Monokel ram reparation

Om du är en regelbunden användare av glasögon du säker måste veta hur sårbara de är för brytskador. De har denna otrevliga vanan att bryta närhelst du har något viktigt uppradade och har ingen tid att släpp dem i reparationsverkstad. Om du inte har har reservdelar glasögon, då detta kan en knepig situation för dig. Tänk om du kunde fixa Broken Frame dig själv och att alltför på nolltid? Sounds otrolig, isn't it? Tja, glasögon ram reparationssatser som är lätt tillgängliga på droghandel kan du reparera din trasiga glasögon själv. Så, reda på hur dessa satser hjälpa dig med Glasögonbågar reparation.
Glasögon Ram Reparationssatser
Glasögon ram reparationskit är en stor nytta och ett måste för alla som regelbundet använder glasögon. Dessa kit komma väl till pass för att utföra mindre reparationer på glasögonen. Dessa kit kan köpas från järnaffären eller ett apotek. Den levereras i en kompakt resefodral, vilket gör det mycket enkelt att använda och bära. Satsen består typiskt av två skruvmejslar med förlängning handtag, fyra skruvar i varierande storlekar, två pads näsa, två gummiringar, en glasögon rem och ett förstoringsglas. Dessa kit kan användas för metall samt plast monokel ram reparation. Verktygen och monokel delar reparation i kitet räcker vanligtvis för reparera gemensamma sönderkörningar och problem resulterar pga ovarsam hantering.
Hur reparera Glasögon med en reparationssats
Det första du måste göra samtidigt försöker reparera glasögon själv är inspektera skador på ramen. Ett förstoringsglas kan användas för att noggrant titta på berörda delar av ramen. Ofta är skadorna små utsträckning, t.ex. en utsträckt gångjärn, en saknad skruv, etc. Om du har sträckt gångjärn, sedan använda en tång för att böja gångjärnen noggrant. Se till att du inte repar glasen i processen. Tillämpa tejp till toppen av tång kan minska risken för skador på grund av repor. Annat alternativ att böja gångjärnen tillbaka plats är att dra gummiringarna över gångjärnen. Alternativt kan du även använda ortodontiska gummin för samma ändamål. Mer om glasögon scratch reparation.
Annat vanligt problem med glasögon är lossa på skruvarna på grund av regelbunden hantering. Den lösa skruven faller så småningom av, skiljer gångjärn från glasögonen. Du kan lätt byta ut skruven med någon av skruvarna som medföljer satsen. Använd en liten skruvmejsel att säkra skruven tätt i hålet. Om skruven inte passar in i hålet, använd en liten säkerhetsnål att hålla gångjärn, tills du hittar rätt storlek skruven. Mer om glasögon scratch reparation.
Om du har en trasig gångjärn, använd sedan en snabb bindning lim för att hålla de trasiga delarna. Kontrollera ytan är ren och saknar smuts Före tillämpningen limmet. Om dina glasögon är skadade i sådan utsträckning att de inte kan repareras hemma, då har du inget annat val än att släppa dem på verkstaden. Vissa företag kan du post den skadade glasen och leverera repareras kära i en par dagar. Du förväntas att betala cirka USD 30 för en reparation på sådana butiker. Du kan också få glasögonen reparerade från butiken där du köpte dem från. Om glasögon är bortom reparation, sedan ersättning av glasögonbågar blir oundviklig. Även läsa om rengöring glasögon.
Sålunda kan glasögon ram reparationssatser verkligen hjälpa dig fixa dina glasögon tillfälligt och låna dig lite tid innan du kan köpa nya. Men försök inte större reparation arbetar med dessa kit, annat du kan sluta med att göra mer skada på monokel ramen.

No comments:

Post a Comment