Wednesday 5 October 2011

Kitchen lacken Idéer

Utsmyckning ett kök på bästa sätt är drömmen för varje hemmafru. Detta är de centrala delarna av ditt hus och därmed välja färg färger för kök kan vara en utmaning. Även målning kök finns det många element som du behöver för att samla och tänka på, vilket gör det en riktigt tuff uppgift. Att göra den här uppgiften lätt är vad artikeln kommer att hjälpa dig göra genom ger dig några underbara kitchen idéer lacken.
Idéer om Färger Kök Paint
Elements att tänka på, innan vi tittar på de olika färg kitchen måla idéer, här är några grunderna. Medan du börjar arbeta på färgerna kitchen färg, måste du ta hänsyn till en hel del element. Från och med köksluckor, måste du också tänka på färgen på hyllor, köks-ö och matbord. Köksskåp upptar en större område av ditt kök, därför matchande färg färger dessa är en måste för rätten köksinredning. En av de måla köksskåp färg idéer är att ha dessa i dubbla färger, båda eller en av dessa matcha med färgerna kitchen färg. Färgen på matbord och stolar (om du redan har detta set) måste också gå bra med väggarna. Härefter ska kök kakel vara i nyanser som matchar med färg färger för kök.
Kitchen Paint Färgscheman; Välja kitchen färger beror på stämning du vill skapa i detta område. Jo, måste hemmafru val att prioriteras, eftersom hon kommer att använda detta område mest. For ett lugnande effekt, måste du tänka svala nyanser och för en livlig effekt gå för djärva nyanser. Du kan använda färger som gul, off-white, beige, svala nyanser av rött, ljusblått eller grönt, bästa att måla köksväggarna. Färgscheman kan bestå av Dual Tone väggar med ett av ovanstående färger ihop med off-vit eller vit. Choklad brunt och beige också göra en snygg ordning kitchen färg. For en livlig effekt, måla väggar i pråliga färger som varm röd, ljus rosa, lila, magenta, choklad orange och svart. För jazziga utseende kan du överväga färg combos som varm röd och grå, svart och violett eller magenta, orange och svart eller svart och en aning ljust grön.
Använda färger i rätt procentandel; En av de idéer kitchen färgen är att du måste ha 75% av köket färgade i de viktigaste färg och 25% av den färgade på ett nyans som används för att neutralisera effekten, medan du vill ha en levande effekt. Liksom i fråga om färgscheman där du har svart, måste det omfatta minst 75% av köket. Detta är viktigt att få den perfekta känslan. Om du skapar en lugnande effekt, kan du ha de två nyanser samma procentsats. Detta gör att du kan använda samma färg kombination för att skapa olika effekter, en av de smarta färg kitchen måla idéer. Som en combo av magenta och benvitt, violett färg som spänner 75% i köket och off-white spänner resten 25% kommer att ge en flashig titta på området. Samma färger som används i lika förhållande kommer att ge dig ett stort cool effekt. Medan du arbetar med detta, bör du överväga att även de ovan nämnda element som köksluckor, matbord och kakel vägg för att få önskad effekt. Här är några fler kök målning idéer.
Överväg Wall Strukturer; En av färg kitchen färgen idéer är att välja vägg texturering. Faux efterbehandling tekniker är bäst att belysa centrala väggen i kök eller matsal. Använd den för att försköna väggen bakom matbord eller förstärka en stor eller liten vägg som är minst rörigt. Du kan välja svamp finish, RASERING eller kamning eller någon av de bästa målningstekniker för vägg. Med dessa kan du ha friheten att använda några unika nyanser som guld och silver eller silver grönt. Läs mer på idéer kitchen färg.
Med nämnda färg kitchen måla idéer du är säker på att ha en ganska matlagning och matplats redo. Tänk vilken färger du kommer att älska att ha och se i ditt kök och sedan fortsätta. Har en klassisk färgad kitchen redo.

No comments:

Post a Comment