Saturday 8 October 2011

Äggkartong Hantverk för barn

Rikedom från avfall är en av de bästa strategierna att leva efter. Det finns så många saker som går att återanvända i så många sätt. I stället för att kasta bort dem, kan du göra något speciellt för dig och din familj. En sådan sak är äggkartonger. I den här artikeln får du veta hur man gör hantverk äggkartong för barn, därför att engagera dem i en kreativ och nyttig konst och hantverk projektet i sin semester!
Äggkartong Craft Ideas
Nedan ges några bra äggkartong hantverk för barn idéer. Använd dem och ha en rolig eftermiddag fylld med ungar konst aktiviteter!
Du behöver, äggkartonger, Wiggly ögon, Chenille stjälkar, Färger och målarpenslar, lim, saxar, allkniv, Tape, garn, pärlor, Grålumppapper, piprensare, havsdjur: Gör din egen vattenlevande djur med hjälp av äggkartonger. Följ bara de enkla instruktionerna nedan!
Krabba, göra en krabba, första skär ut en kopp från en äggkartong med kniv eller sax. ; Sedan måla koppen i färgen på ditt val (Vem sa att din krabba inte kan vara blå?). , Medan färgen torkar, skär chenille stjälkar i små bitar. ; När koppen har torkat, vänd på den och hålla fast bitar av chenille stjälkar along motsatta sidor av fälgarna, för att göra benen på krabba. ; Ta två chenille stjälkar och böj dessa i form tång. ; Stick dessa till toppen av koppen. , Ge tång visst stöd medan de torkar och sedan klistra fast slingrande ögonen på huvudet. ; Din krabba är klar. ; Jellyfish; vill göra en manet, igen, skär ut en kopp ur kartongen. , Paint it oavsett färg du vill. ; Vid tiden färgen torkat skär garnet i bitarna och fläta dem. Gör som många flätor som du vill. ; Stick these flätor längs kanten på koppen från insidan. , Låt det torka och sedan klistrar in slingrande ögonen på huvudet. Your maneter är klar.
Octopus, först skära ut en kopp ur kartongen och måla. , När färgen torkar, skär ut remsor av filt papper i form av bläckfisk tentakler och klistra fast pärlor på ena sidan. ; Efter färgen torkar, stick these tentakler, pärlstav ensidig vänd i, på kanten av koppen (från insidan). , Klistra in slingrande ögat och din bläckfisk är klar! , Oyster, först skär ut 2 koppar ur kartongen. ; Måla dem beroende på vilken färg du vill. ; Stick slingrande ögonen på en och sedan sticka både koppar tillsammans från en sida med tejp. ; Ditt ostron är färdig! ; Placera dessa vattenlevande djur i ett genomskinligt glas skål (exklusive vatten, förstås!) med några konstgjorda växter och du har ett eget akvarium äggkartong?
Andra djur: Du kan göra olika djur eller insekter som en äggkartong för barn projekt! Detta kommer att hjälpa dig på två sätt: Det kommer att få dina barn är intresserade i Caterpillars är klar! , Ladybug; Måla en kopp från en äggkartong, röd med svarta prickar. , Medan färgen torkar, skär piprensare i 6 små bitar. ; Gör 3 hål på vardera sidan av koppen och för in bitar av piprensare. ; Klistra slingrande ögonen på toppen och din vackra nyckelpiga är klar! , Bat, Ta en kopp form en äggkartong och måla den grå. , Ta en annan och skär den i mitten, vertikalt. ; Klistra in varje halva på motsatta sidor i koppen. ; Lägg vicka ögon för den fulla koppen och och hänga fladdermusen upp och ned i en dörr eller fönster! , Blommor: äggkartong blomma båten är en annan äggkartong hantverk för barn idé! ; Paint från 4 till 5 koppar i ljusa färger. ; Gör hål vid foten av kuporna och sätt in chenille stjälkar genom dem. ; Stänga av dessa upp och ner och har man en vacker bukett av färgglada blommor! ; Förutom att stora barn hantverk dessa äggkartong hantverk för barn uppmuntrar också de tre R: en för att bevara miljön: minska, återanvända och återvinna! Äggkartonger vanligtvis görs av frigolit som inte urarta till en period av fem hundra år. Att återvinna dem i något så kreativt och roligt är ett annat sätt att lära barnen vikten av miljövård. Så sätt igång och ha kul rädda vår planet!

No comments:

Post a Comment