Friday 14 October 2011

Paper Mache Djur

Papper mache eller papier-maché, som ordagrant betyder "tuggade papper" på franska, är en spännande aktivitet för att skapa 3D-modeller med olika objekt eller djur. Du kan göra roliga varelser eller djur med denna fantastiska konst teknik. Trots att det djur papper mache är tidskrävande, kan det vara det bästa hantverk att ta fram ditt barns kreativitet. Det är enkelt och billigt och kräver bara några grundläggande material. Låt oss lära oss konsten att göra djur papper mache. Läs om hantverk papper mache.
Hur göra Djur Paper Mache
Det enklaste sättet att göra djur papper Mahe är att använda ballonger. Förbinder ballonger av olika former och storlekar för att likna djur kräver fantasi och skapande. Om du vill veta hur man gör papper mache följer dessa enkla och lätt papper mache djuren instruktioner och komma med massa varelser och djur som du valt. Läs om andra papper hantverk.
Saker som krävs:; Tidning, ballonger, alla ändamål mjöl, Stor skål, säkerhet sax, kartong, lim, vatten, hushållspapper, Maskeringstejp, Gummiband, piprensare, Affisch färger, penslar; permanenta märkpennor, Vägbeskrivning:: den första steget är att besluta om djuret du vill göra. Spränga ballonger olika former och limma upp dem tillsammans likna djuret. Du kunde också twist ballongerna att få önskad form. Utnyttja kartong eller konstruktion papper att göra ytterligare funktioner som öron, ben och fötter. , I en skål, ta en kopp alla ändamål mjöl och 2 koppar vatten. Rör om väl att göra en mjölkaktig pasta bara om samstämmigheten i pannkakssmet. , Nu, riva den gamla tidningen till långa remsor. Doppa remsorna i blandningen, så att de helt överdragna med blandningen. Ta bort det överskott pasta och placera den på ballongen siffra. Varje gång du sätter en remsa, slätar ned den med fingrarna, så att inga luftbubblor eller rynkor. Täck hela figuren med pappersremsor. ; Låt djuret torka en tid. Stretch eller böjer papperet remsorna ge en definitiv form åt ditt djur. Sedan låta det torka helt i ungefär en dag eller två. ; När djuret har torkat helt, kan du pop ballongen med hjälp av en lång synål. , Måla papper mache djur med affisch färg. Lägg extra funktioner såsom ögon, näsa, antenner, morrhår, svans använder piprensare och gör djuret som fantasifullt som du vill. Din färgglada papper mache djuret är redo. , Du kan använda tidningen för att göra ramen för djuret istället för ballonger. Bara krama bitar av konstruktion papper för att skapa huvudformuläret av djuret. Maskeringstejp kan användas för Håll papperet blanketten tillsammans. När ditt djur grov siffra är klar kan du använda ovannämnda tekniken att bestryka den med papper mache. Tomma kartonger eller lådor kan också användas att göra kroppen ramen för djur. Making djur papper mache kan få verklig rörigt och därför bör du täcka hela arbetsplatsen med tidningar eller trasor innan du börjar. Använd pappershanddukar att torka bort lim eller mjöl som fastnar din hand. En mer att komma ihåg samtidigt som djur papper mache är att djuren torka helt för en längre hållbarhet.
Läs mer på:; Paper Mache Recept, papper maché masker för barn; Paper Mache Craft Ideas for Kids, det handlade om att göra papper mache djur. Det är ett av det bästa barn konstens verksamhet och jag är säker på att de kommer njuta av det mest. Gör olika djur papper mache och förvandla din sovrum till en zoo! Lycka till!

No comments:

Post a Comment