Thursday 20 October 2011

Roliga namn att kalla människor

Du kan komma med en massa roliga namn att kalla människor, men du bör också veta var att dra gränsen och inte förolämpa någon. Det är mycket enkelt att bifoga en obscen prefix med några ord och göra några lustiga namn för människor, men de bästa roliga namn är sådana som "rena" i naturen och kan verkligen ljud lustiga.
Möjligheterna är oändliga och världen är din ritbordet, eftersom du kan ta inspiration för roliga namn att ringa någon från praktiskt taget överallt. Se dig omkring finns det gott av föremål och personer som du kan använda för att komma med roliga namn. Allt som behövs är viss närvaro i sinnet och viss originalitet, och du är bra att gå.
Förteckning över Funny Names att kalla människor
Här är några prover av roliga namn för dig. Om du verkligen utsvulten av kreativitet då kan du bara gå vidare och använder en av dessa att få din sparkar, men målet här är att låta dig tillämpa ditt eget sinne och komma med att en flabbergasting ord som ingen har någonsin hört förut. ; Douche påse; Retard; Dodo huvud; oljemätstickans; Sloppy nötter; Numb nötter; Scrotum älskare; Butt janitor; Gay herre; SKIT; Fart Licker; Ass goblin; Herpes skördaren; McStink; Shitshack; Rättsakten av kommande upp med verkligen rolig namn att kalla människor förutsätter endast dig att plocka en rolig klingande prefix eller suffix och det i ganska oskyldig klingande ord. Resultaten måste bli mycket roligt för dig och alla, så länge som den person som gav den namnet inte ta det för allvarligt och bli förnärmad. These smeknamn för vänner är annat sätt att ordna saker.
Roliga namn att kalla människor med solglasögon och hängslen
Personer med glasögon eller tandställning har alltid varit ett lätt byte för de flesta, och det finns stort utrymme här för att komma upp med några riktigt roliga smeknamn och ord. Prova några av dessa exempel och se resultatet själv. , Fönster ansikte, mr inte använder kontakter för att inte gillar känslan av att röra egna ögonglober, Goggs, Clark Kent, Glas clown, Harry Potter, Metal mun, Ironman, Här är några tips som du kan komma med roliga namn på folk, och om du håller dessa i åtanke den kommer att tjäna dig väl. ; Prova och plocka något lättstött om personerna fysiska utseende. Detta är det bästa sättet att riktigt lära under någons hud och irritera dem. ; Om du lägger till en riktigt äckligt låter ordet innan deras namn (eller ens namnet på en sjukdom) kommer det att bli mycket underhållande. , Obscena är onödiga, som tidigare nämnts, men ibland också kan lägga en hel del humor i ett till synes oförargliga klingande namn. , Var beredd på en verbal attack med den andra personen dock, eftersom de kommer att hämnas. Beväpna dig med en arsenal av förolämpningar och återkomster lade nedskrivningar och slams. ; Roliga namn till Ring Lovers
Nu, när du tänker på roliga namn att ringa din flickvän eller pojkvän, måste du vara lite mer taktfull. Det skulle vara helt värdelös om du gick och kallade din flickvän en fis Licker, så vad du behöver göra är att ändra ditt tåg av tankar helt. Tänk i stil med mosig och söt smeknamn, och du kommer inte ångra det. Här är några prover för dig. ; Peaches; Buttercup; Pumpkin; Snookums; Cupcake ansikte; Cutsie wootsie; Dodo; Maddy, Den roande del av dessa namn framträder när någon annan hör säger du dessa namn till varandra. De kan låta sött och romantiskt till dina öron, men när du hör någon annan säga dessa namn, kommer du att inse hur roligt det egentligen är.
Om du råkar veta ett främmande språk kan du komma med en massa rolig klingande namn också. Valen är oändliga för dig. Du kan komma med några roliga namn att kalla människor i spanska, franska, japansk eller portugisiska och kommer inte ens förstår vad du säger. Det kommer att bli ännu mer underhållande om det är någon omkring som också förstår vad du verkligen säger.
Alla dessa roliga namn att kalla människor som nämns här har säkerligen använts av någon förut. Så om du verkligen vill komma med din egen ursprungliga namn får du bättre att arbete snart.

No comments:

Post a Comment