Friday 21 October 2011

Basement golv alternativ

Basement golv är en av primtalsfaktorerna som du bör tänka närhelst du utför källare remodeling. Golvet i en källare bör hardy, bör kunna stå emot alla slitage, och bör också fukt eftersom detta är en av de största problem i en källare. Dessutom överväger vad du gör med din källare, oavsett om du använder den som en studie, ett kontor, eller en tvättstuga, gör ett viktigt faktorn vid val av olika källaren golv alternativ. Här tar vi dig några av de bästa alternativen att välja mellan.
Betong, Betong golv kan verka kall och hård, och inte lämpar sig för bostads platser, men det finns många sätt som betong kan som att titta estetiskt tilltalande i en bostadsområde. Detta kan göras med hjälp av källarvåningen färg för att uppnå en önskad design eller utseende. Betong källaren golv alternativ är kanske den bästa lösningen för dig, eftersom det kan stå emot slitage, och ta itu med fukt och andra problem som kan uppstå i en källare. Dessutom är det en av de billiga källaren golv alternativ, som inte kräver mycket underhåll. Om du vill att det ska vara varm, allt du behöver göra ge god isolering, och du kommer att ha en av de bästa källaren golv alternativ.
Keramikplattor, keramiska plattor golv är perfekt för dem som inte föredrar betong, men kräver fortfarande ett golvmaterial som är härdig kan bära slitage, och är i själva verket en snyggare golv val än betong. Det är mycket lättare att rengöra keramiska plattor med en mopp. Några keramiska plattor kan vara porös, så de ska tätas innan de väljs som en källare golv alternativ. Helst ska du gå med den icke-porösa utbud av kakel, eller samråda med den person du köper golv från att se till att de lämpar sig för källaren. Keramiska plattor sörjer för en av de bästa källaren golv alternativ om du vill använda din källare som ett verktyg eller tvättstuga, eftersom de är resistenta mot vatten och lätt kan rengöras.
Matta, ehuru en hel del människor är bekväma med att ha matta for en golv alternativ i bostadsområde, är det kanske inte så stor val när det gäller att välja det som en källare golv alternativ, särskilt som golv för fuktig källare. Det är definitivt prisvärd och har förmågan att ge värme också. Beroende på syftet du använder källaren, och den typ av källaren remodeling planer du tittar på, bara du kan bestämma antingen i till exempel ett matta tjänar ditt syfte. Har du en bra källare tätskikt jobbet gjort, använda en källare avfuktare, sedan använda isolering, dölja alla sprickor, kan du välja den som en golv alternativ för din källare.
Gummigolv, Inte många anser gummigolv som en källare golv alternativ, men det är ännu en av dessa härdiga och färdig källare golv alternativ, det är perfekt om du vill skapa ett gym, eller en övning zon i källaren. Det är en stor bullerisolering, så alla som utövar och kör inte bryr mig de andra i ditt hus. Det blir inte fuktig, och inte heller skapar ett problem med mögel. Du bör definitivt betrakta detta en som en av dina källaren golv alternativ.
Lamellgolv; lamellgolv är bra för dem som vill ha ett härdig golv, som samtidigt ger intryck av lövträ sin estetik. Den är tillverkad av lager av lövträ, och har en hög kärna density fiberboard. Detta gör det fukt, ännu tunnare än vanliga hårda golv som kan skapa problem med höjd när som på en källarvåningen. Detta innebär, du kan använda en god isolering undertill. Som sådant tjänar det syftet både visuella intryck, liksom verktyg, när de används som källare golv.
När du går att köpa någon av de olika källaren golv alternativ som ges här, se till att du först bekräfta med återförsäljare om den kommer att passa kraven i källaren. Eftersom varje krav varierar, så kommer golv alternativ.

No comments:

Post a Comment