Tuesday 18 October 2011

Bröllop Pew dekoration idéer

Ett bröllop är en förening av två själar och en glad tillfälle att fira. Vi lever ofta under missuppfattningen att ha ett minnesvärt bröllop behöver vi massor av kontanter. Ja, pengar som krävs för att få saker gjorda, ändå kan mycket göras även med en måttlig bröllop budget. Det beror helt på din kreativitet och stil. Komma utarbeta dekorationer efter sprita ut stora summor pengar är ingen stor sak. Det viktiga är att ha en vacker, unik, minnesvärt bröllop med en måttlig budget. Och hur gör vi det? Genom att uppmärksamma detaljer och vara kreativ!
Kyrkan dekorationer, blommor, kyrkbröllop dekorationer Pew, bröllop centerpieces etc. måste göras noggrant och kärleksfullt. I denna artikel kommer vi att ha en titt på några dekoration bröllop bänk tankar som hjälper dig att lägga till en extra touch av skönhet för hela bröllopet. Läs mer på bröllop dekorationer.
Bröllop Pew dekoration idéer
Stråkar: Stråkar har traditionella favoriter för bänk dekorationer. Det finns alla typer av fantasi band i butikerna idag. De finns i alla typer av storlekar, mönster och färger. Välj den typ av band du vill beroende på tema för bröllopet, etc. Du kan lägga ganska ornament och även en del blommor att gå bra med bågen. Kopplingsförbehåll dekorativa rosetter är inte lika skrämmande som ser ut! Lager två tyll bågar är också stora som de tillägga att livar och volym. Läs mer på bänken gör bågar - hur man gör band bänk rosett
Tyg draperier: Om du vill utveckla bröllop bänk dekorationer, sedan få tyg draperat på bänkarna. Detta kommer att helt ändra utseendet i kyrkan, så se till att du vet vad du vill. Om kyrkan är ganska av sig själv, kommer tyg draperier överskugga bara den naturliga skönheten av kyrkan. Så innan blir kyrkbänkarna draperade, tänk på den stil du vill ha på din bröllopsdag. Vidare glöm inte att få tyg draperat i kyrkan kommer att visa sig mycket dyrt.
Mini Kransar: Placering mini eller baby kransar på bänkarna lägga en anstrykning av romantiska och drömmande känsla i kyrkan. Dessa kransar kan göras av blommor, fast juveler eller fiber.
Mini Buketter: Man kan antingen göra en bouquet av samma blomma eller annars få en bukett beretts av blommor av samma färg, beroende på bröllop tema. De olika blommor du kan använda är nejlikor, rosor, hortensia blå, etc. Bow galgar kan användas för att hänga dessa mini buketter på kyrkan bänkarna. Man kan också använda sidenband att binda dessa mini buketter till kyrkbänkarna i kyrkan. Läs mer på bröllop blommor.
Bröllop kottar gör också stora dekorationer bröllop bänk. , Beroende på vilken typ av bröllop bänk dekoration du väljer, måste du leta efter lämpliga klipp bröllop bänk som är stadig nog att bära vikten av Pew dekoration. Dessutom kan en också använda bänk kottar att hänga blommor på sidorna av bänken.
Hur man gör Dekorationer Bröllop Pew
Även om det finns ett flertal bröllop bänk arrangemang som man kan utföra, här är ett enkelt bröllop bänk dekoration idén att man kan prova och använda på bröllopet.
Saker som behövs, 12 inches frigolit kotte, Stor bänk innehavare, smältlim, dekorband, Tyg, Pärlan rakt stift, Hyacinth insatser, färg, textur och mönster av tyget och bandet kommer att bero på temat för bröllopet och personliga val.
Beredningen
Steg 1: Ta frigolit konen och linda in den i tyget. Klipp bort överflödigt material och säkra kanterna på tyget tillsammans med pärla rakt stift. Att säkerställa att det förblir säkert alla genom hela bröllopet, så innan du sätter stiften, doppa dem i lim och sedan infoga dem. Detta kommer att hålla dem på plats i timmar tillsammans.
Steg 2: Använd dekorband att bilda en fin mönster på konen och fäst den med pärla rakt stift. Konstruktionen gjorde med bandet kan vara allt som du väljer.
Steg 3: Ta den stora bänken hållaren och låt dess skum blöt tillräckligt med vatten. Även behandla det med blommor mat. När detta är gjort sätter in hyacinten insatserna på skumbasen och lägga till några gröna blad samt för att förbättra utseendet.
Steg 4: träpålar är närvarande för att hålla bänken hållaren till Styrofoam konen. Efter insättning av insatserna i konen säkra samband med smältlim. Bröllopet bänk konen dekoration är redo att användas.
Läs mer på:; Hur man gör Pew Stråkar, Hur man gör Wedding Stråkar, Innan jag alla pumpade och vilda om de olika dekoration bröllopet bänk idéer, är det viktigt att kontrollera med din kyrka och ta reda på vad som är tillåtet och vad som inte är speciellt om din kyrka har nyligen renoverat. Först efter det att riktlinjerna tydliga, borde du slutföra någonting.

No comments:

Post a Comment