Saturday 8 October 2011

Sotare Cost

Om din maskin är ett av dessa få moderna bostäder som fortfarande har en öppen spis eller en gasspis är periodisk skorsten städning ett måste för dig. Anledningen till att sotaren och rengöring ska tas på allvar är att många bränder har orsakats på grund av orena och tilltäppta skorstenar låst med brännbart material. Eftersom du läser denna artikel, jag är att du är ett av få som insåg vikten av att ett sotare. Den här artikeln ger jag en skorsten uppskattning sweep kostnad för dig.
Varför är Chimney Sweep viktigt?
Innan jag ge dig en uppskattning av sotaren kostnad, låt oss se varför skorstenen rengöring är viktig. Den främsta anledningen är att se till att det bästa startpunkt i julen för Santa Claus är lösta och rengöras för hans inträde! Skojar! Sotare är i första hand syftar till att avlägsna en brännbar substans som heter kreosot som primärt ansvariga för en mängd bränder incidenter orsakats igensatt skorstenar. Det är en av de vanligaste skorstenen problem. Brinnande trä tillsammans med vissa fossila bränslen i eldstaden leder till bildandet av kreosot.
På grund av ofullständig förbränning, flyktig olja och partiklar kol blandas med rök, härrör från den öppna spisen och få deponeras på skorstenen väggarna på grund av kondens och adsorption. Denna blandning ger upphov till en svart och fet deposition på insidan av skorstenen som är kreosot.
Om skorsten underhåll och rengöring inte genomförs regelbundet, går kreosot påverkar ackumulera och tjocka lager form, hindrar utloppet av rök från skorstenen och gradvis leda till ökad ofullständig förbränning. Detta leder till ännu mer förtjockning av kreosot, som nu är en potentiell bomb som väntar på att explodera.
Om och när tillräckligt värme och syre tillförs det, kreosot insättning brinner och exploderar som leder till en snabb utbrott av brand som sprider sig snabbt om den kommer i kontakt med andra brännbara ämnen. Källor visar att så många som 73% av all uppvärmning bränder och en fjärdedel av hushållens bränder uppstå på grund av ansamling av kreosot och vårdslöshet i att få skorstenen rengöring gjort.
Det finns professionella skorsten städare som utför en fullständig skorsten städa upp för att förhindra ett sådant problem. Anledningen skorsten rensa upp på egen hand rekommenderas inte är ansamlingen av cancerframkallande ämne på väggarna som kan skada din hälsa, om tillräckliga försiktighetsåtgärder inte vidtas. Professional skorstenen sopmaskiner använda masker och specialiserad reningsutrustning för att rensa upp din skorsten, och förnekar faran för brand.
Hur mycket en sotare Kostnad?
Oavsett att sotare priser och kostnader, med dem är mödan värt, jämfört med risken att utsätta dig själv för skador på egendom och förluster till följd av brand. Det finns professionella företag där ute som regelbundet utföra sanering jobb din skorsten, på kontraktsbasis. Certifierade sotare tillhandahålls av dessa företag garanterar att du kan vara säker på om din skorstenen kan orsaka brand.
Beroende på kraven för rengöring jobbet, kan en sotare kostnaden i intervallet $ 80 till mer än $ 200. Typiska genomsnitt sotaren kostnader är runt $ 150 vilket inkluderar ett vakuum rensning av skorstenen och spisen. Du kan också få din vedspis och skär rengörs tillsammans med öppen spis. I så fall kan sotaren kostnaden mer än $ 200. Om du behöver en skorsten ombyggnad och annan ersättare, kan kostnaderna gå över $ 400. Beroende på komplexiteten i städning jobb kommer sotaren kostnaderna varierar.
Att skjuta en sotare är definitivt inte rekommenderas, därför att du riskerar en brandrisk. Denna artikel har gett dig en uppfattning om vad som är högsta sotare kostnad som du kan förvänta dig. Contact Professional städare i ditt område och leta efter den mest rimliga kostnader sotare citat som du kan.

No comments:

Post a Comment