Saturday 8 October 2011

Box Kite Entreprenad

Först sedd i himlen ovan Sydney i Australien 1893, har box drakar flugit långt sedan dess. I kite historia de säger, även bröderna Wright flög drakar lära sig principerna för aerodynamik innan deras flicknamn mekaniska flygning. Det bästa sättet att lära sig om aerodynamik är att flyga drakar och om det görs säkert det är en av de mest spännande upplevelser. Kite att göra är en ganska enkel övning, och tvärtemot vad många tror, ​​är rutan kite konstruktion också enkel uppgift. Box drakar görs vanligtvis med papper eller plast fäst vid en lätt men, stark trä skelett struktur i form av en låda. Du behöver inte någon speciell teknik eller utrustning för att flyga en låda kite, allt du behöver en öppen utrymme och måttlig vind.
Hur man bygger en Box Kite
Utformningen av en drake bör följa de principer aerodynamik och de delar bör kunna stå emot och distribuera dessa krafter. Rörelsen av draken är manipulerad med en kontroll linje och flygblad måste tolka spänningen kände på linjen att göra justeringar. Bygga några drake kräver tålamod och precision, och fält kite konstruktion är inte annorlunda. Låt oss ta en titt på vad som händer i rutan kite byggande i korthet. ; Material som krävs: 4 Wood pinnar 12-16 inches, kan dessa vara antingen bambu eller balsa pinnar. 4 lika långa över bitar av trä, strängar, bitar av papper eller plast och lite lim. ; Klipp fyra ben bitar av samma längd, ca 12-16 inches. Tjockleken hos dessa ben bör vara mellan 1 / 8 till 3 / 8 inches. ; Fäst dessa ben bitar i ett fält liknande struktur med hjälp av korset bitar och snöre. , Om du har valt en 12 tums ben, bifoga korset bitar i båda ändarna, en fyra inches från toppen och en fyra inches från botten. , Fast alla lederna tillsammans med hjälp av ett snöre och se till att knutarna inte är löst. , Täck över och den nedre halvan av lådan med papper eller tunn plast. Du kan klippa 4 olika bitar och limma ihop dem täcker benstommen upp till korset bitar upptill och nedtill. ; När strukturen är klar fäster ett betsel sträng till övre och nedre änden av draken. Använd ett starkt betsel sträng som kommer att motstå trycket i vinden och draken. ; Sist men inte minst ansluta betsel sträng till hissen linje kan du bifoga hissen linjen i mitten eller ändra läge att ändra karakteristiska av draken. , Du kan använda en kombination av material och göra förändringar i konstruktionen att göra det intressant. Användningen av stavar glasfiber istället för trä är ganska populär medan vissa professionella kite beslutsfattare också använda grafit stavar. I ett försök att göra draken lätta vissa människor använder endast två kors bitar istället för fyra. Trä doweling också används i stället för den traditionella sträng och ibland klipp används för att fästa strukturen i stället.
Box kite konstruktion är en givande uppgift, och glädjen du får efter din drake fångar vinden och flyger in i molnen är enorm. Vissa har till och med gått så långt som att ringa bygga drakar en terapeutisk upplevelse. Oavsett orsaken bakom drakflygning, råder det ingen tvekan att det är en mycket trevlig aktivitet som åtnjuts av gammal som ung.

No comments:

Post a Comment