Saturday 29 October 2011

Applicera eyelinern.

Det bästa sättet att framhäva din ögon är att tillämpa ögonmakeup på rätt sätt. Även om du kanske bli välsignad med vackra ögon, men ett litet öga smink kommer säkert att göra dina ögon ser ännu bättre. Det finns så många varma modeller och kändisar som förbättra sitt utseende genom att använda rätt typ av ögonmakeup. Kosmetiska företag har mycket att ge och de har kommit med flera produkter ögon makeup. En eyeliner är en sådan produkt. Har du någonsin använt en eyeliner? Även eyeliner kan vara lite svårt för nybörjare, men när du behärskar tekniken med eyeliner rätt sätt bidrar du vet att det finns inget bättre sätt att definiera dina ögon än eyeliner. Så, här är lite information om hur man ansöker eyeliner så väl att du åstadkomma denna känsliga bragd.
Så här ansöker en Eyeliner
Innan jag berättar mer om konsten att eyeliner, låt mig berätta en av de viktigaste eyeliner tips och tricks. Förutom att tillämpa eyeliner korrekt måste du också få tag på en eyeliner som passar just din hudton och färgen på dina ögon. Marknaden översvämmas av alla typer av ögonmakeup. Här hittar du öga skugga, ögonpennor och flytande eyeliners. I fall du ansöker eyeliner för första gången skulle det vara bra att börja med en kajalpenna. När du är bekväm att använda en kajalpenna, kan du flytta till en flytande eyeliner.
Eyeliner penna, om du vill det mjukare utseende, eyeliner pennor är rätt val för dig. Se till att du köper en eyeliner som inte smetar. Vässa pennan. Kontrollera att spetsen inte är för torr. Om toppen verkar vara mycket spetsiga, kan du rita en linje på en ren servett för att göra det trubbig. Eyeliner penna är definitivt mycket lättare än en flytande eyeliner. För eyeliner penna, håll pennan med din dominanta hand och använd den andra handen för att sträcka ut ögat. Börja genom att dra en linje från övre inre hörnet. Linjen måste dras snyggt från det inre hörnet till yttre ögonvrån. Det måste hållas tunna nära innerhörn och tjockare i yttre ögonvrån. Kontrollera också att en linje dragen är nära fransraden. Applicera eyeliner till botten ögonlocket genom att dra från den yttre till den inre hörnet. Kom ihåg att rita linjen nära fransraden. Du can också prova sotning teknik genom kladdar raden och blandar det med ögonskugga.
Tillämpar flytande eyeliner, flytande eyeliner stilar kan säkert göra din ögon ser tilltalande, men behärska konsten att applicera flytande eyeliner kräver övning. Måste du köpa en eyeliner som ett led liner pensel. De som har en tjock pensel kanske inte kan ge en önskvärd utseende. Innan ansökan eyeliner, bli av med överflödig vätska genom att torka överskottet på munnen av flaskan. För tillämpning av flytande eyeliner, stå nära spegeln och luta huvudet bakåt. Samtidigt som eyeliner, bör din hand vara stadig och ögonen ska vara halv öppna. För att tillämpa eyeliner to top lock, rita en tunn lina från inre hörnet till det yttre ögonvrån på ett enda drag. Kontrollera att din hand är stadig. If fallet Upptäcker ni svårt dra i en stroke du Gränsdragningen använda kortare stroke. Håll ett remover ögonmakeup med dig. I fall kan du inte dra linjen prydligt, du kan rengöra den med en remover ögon makeup och tillämpa eyeliner igen. När du har tillämpat det korrekt låt det torka. Vill inte öppna ögonen när den fortfarande är våt, annars kommer du att ha linern hela veck av ögat. För tillämpningen av eyeliner till botten locket, använd en eyeliner penna eller Kohl. Applicera Kohl på den inre kanten av den undre fransraden. Om du letar efter dramatiska idéer ögon smink eller andra stilar eyeliner, kan du prova rökig, goth och katt ögon makeup.
Så, var det en del information om att använda eyeliner korrekt. Hoppas du hittade information om eyeliner tips användbart. Nu när du vet hur man ansöker eyeliner korrekt kan du framhäva dina ögon med hjälp av olika tekniker eyeliner. Trots att applicera flytande eyeliner kommer att verka vara svårt inledningsvis men när du väl fått kläm på det, kan du använda den utan problem. Så vad väntar d Det är dags att försköna sig själv med hjälp av eye makeup och göra huvuden tur!

No comments:

Post a Comment