Friday 7 October 2011

Omvänd solskador

Exponering för långa timmar till den ultravioletta strålar från solen kan producera ett antal av solen skadliga effekter på huden, t.ex. missfärgning, ojämn hudton, solfläckar, fina linjer och rynkor, rodnad, torrhet, tjocklek, stora porer och tråkighet. Är det möjligt att vända solskador? Visst är det, bara om du frossa i vanliga hudvårdsprodukter och följ nedanstående effektiva tips.
Tips om hur man vända solskador
Solskyddsmedel, Det första du bör göra för att vända solskador är att se till att när du kliver ut i solen, du bär en solkräm med minst SPF 30. Tillsammans med behandling som du tar för att bota er sol drabbade huden bär solskyddsmedel är nödvändigt så att huden inte skadas ytterligare. Så tillämpa ett tjockt lager solkräm på alla kroppsdelar som är utsatta för solen såsom ansikte, händer, nacke, övre ryggen och fötterna.
Retinoid krämer, Regelbunden användning av dessa omvända solskador krämer stöd cellförnyelsen dvs nya hudceller produceras snabbare av kroppen. De nya hudceller mindre benägna att skada jämfört med de äldre. Retinoid krämer det mesta är tillgängliga på recept så du måste konsultera en hudläkare innan sin kurs.
Glykolsyra, Glykolsyra är mycket bra för korrekt hudfjällning. Dess tillämpning hjälper till att avlägsna den döda hudlagret. Det producerar också collagen, som stöd för att förnya huden. Så, är en reguljär tillämpning av Glykolsyra lösningar rekommenderas för att vända hud solskador. Om din hud är känsligare än vara försiktig med den tillämpas Glykolsyra är kända för att producera vissa biverkningar som rodnad, klåda och stickande känsla på huden.
Krämer med vitamin C, även om det finns många omvända solskador som finns på marknaden, men välja att hudkrämer som innehåller vitamin C, eftersom detta vitamin hjälper i neutraliserande toxiner som produceras i kroppen på grund av solexponering. Sådana krämer gynnar huden på två olika sätt, sakta de ned skrynkling av huden och minskar förekomsten av åldersfläckar alltför.
Kemisk peeling, Detta är en av de mest populärt används förfaranden för att vända solskadad hud. I detta förfarande är en kemisk tillämpas på den drabbade huden som bränner det översta hudlagret. Då övre skiktet förstörs, är den färska huden nedanför avslöjas som är fria från hudskador. Du kan konsultera läkare eller en utbildad professionell att fortsätta detta förfarande.
Blekning Krämer, att bli av med de bruna fläckar som orsakas av solexponering, tillämpas hudtonande produkter som innehåller Kojic acid, töm A och hydrokinon. Dessa krämer hjälper att eliminera missfärgning av huden orsakade av solen och gör huden tonen ännu.
Lysdiod (lysdioden), Du kan köpa ett hem enhet dessa elektroniska ljuskällor och använd dem enligt instruktionerna i bruksanvisningen. LED hjälp i produktionen av kollagen, bota akne och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.
Microdermabrasion, Detta görs av en läkare eller det kan även göras på spa. Vid detta förfarande är den översta lagret av huden slipade med hjälp av en maskin. Den lägre hudlagret som avslöjas är fri från alla typer av fläckar. Microdermabrasion är perfekt för dem som har tjockare hud så känslig hud kan skadas ytterligare genom detta förfarande.
För att vända solskador, är förebyggande lika viktig som ett botemedel. Så undviker att gå ut i solen vid högtrafik mellan 10:00 till 04:00. Bära hatt eller en scarf, solglasögon och långärmade tröjor om alls du behöver ge sig ut i solen. Drick mycket vatten och lägg en tjock hud fuktighetskräm för att hålla huden hydrerad så torr hud är mer benägna att skada. Med dessa förebyggande åtgärder och metoder som nämnts ovan, kan du få definitivt lyster tillbaka på din hud.

No comments:

Post a Comment