Sunday 9 October 2011

Hur mycket kostar det att måla en bil

Måla en bil, oavsett vad dess ursprungliga färg kan vara, tar över bara några burkar sprayfärg. Bil målning arbeten kan lätt tillgängliga till varje pris. If du vill söka med låga priser kan du bara att förbise dålig kvalitet på arbetet när paint börjar skal bort i en kort tid och väderförhållanden. Garage som är specialiserade på bilen måleri börja från noll, eftersom de slipa den ursprungliga färgen. Hjälp av speciella verktyg att tillämpa en ny lager färg samt transparenta lager av skydd, kan livslängden på färgen bekräftas. Eftersom det finns flera steg, tills man når slutförandet av lack, kommer kostnaden att måla en bil beror / ändra på grund av det. Så för er att beräkna en grov uppskattning av hur mycket kostar det att måla en bil, så går vi över alla variabler en i taget.
Genomsnittliga kostnaden Paint a Car
Storleken på fordonet, kvalitet av färg, tryck-eller full färg jobb, ny färg, antal färgskikt etc. alla måste vägas in för att förstå den faktiska kostnaden lack. Först dina bör kassan olika färg butiker som är seriösa och / eller har licensierats för att få Värderingen på hur mycket kostar det att måla en bil.
Processen att måla bil; Ett bra lack kräver all inclusive förberedelser, dyra material och specialiserade kunskaper (arbetstagare). Därför kommer kvaliteten i arbetet (beroende på måleriet du valt) och hur mycket tid sätta i målningen vara vår främsta angelägenhet. Fordonet blir tvättade, sedan delar blir slipas och senare på kromade och fönster måste tas bort. När dessa förberedelser är klara, får den första färglösa primern målade på. Det är för att förlänga livslängden på färgen på din bil.
The färgad måla fortsätter nästa med sprutpistoler och i slutändan är en transparent tak skydd tillämpas. Ordningen och antal färgskikt beror på garaget du väljer. Allt detta beror på hur mycket man vill betala för det. Nu, om du letar efter bil touch bättringsfärg, så kommer alla dessa faktorer inte komma in. Men i grunden kan måla faller mellan 100 dollar till US $ 5000. Återigen beror detta intervall på vilken typ av de använda färg.
Som använts, tillsammans med avgifter för arbete, att uppskatta hur mycket kostar det att måla en bil kommer att omfatta flera material. Om ni har en backup plan att måla bilen på egen hand, kommer du att kräva vissa specialiserade verktyg (sprutpistol, täcker för fönster och krom) göra jobbet. Som vi diskuterat tidigare att lager färg / skikt krävs kommer en uppsättning av bra material kommer mellan US $ 1.000 till US $ 1.500. Och precis som allt annat är dessa priser komma att ändras beroende på kvalitet. Om du väljer top-of-the-line färg färger för bilen, kan kostnaden gå över US $ 5.000.
Det bästa man kan göra är få din bil till en godkänd garage med kvalificerade arbetare, som vet vad de gör. Oh och en sak till. Om du planerar att välja någon nyanser av rött, kommer bil lack priser absolut gå upp. Inkludera denna till storleken på ditt fordon och material, och du kan förstå vad exakt går bakom måla en bil.
Arbetskostnader, nu denna faktor aldrig kan uppskattas exakt. Uppenbarligen på grund av arbetets kvalitet och området du väljer eller bor i, kan du ge inte ett fast pris. Men för någon snabb färg arbetstillfällen, kan du räkna med kostnader som ska under US $ 500, eftersom det inte blir några gjort förberedelser och tillämpning av billack skulle inte vara perfekt. Och mest lackeringsverkstäder vanligt att ta ut hela processen med förberedelser, till slutförandet mellan US $ 2.000 till US $ 3.000 i arbete.
Enligt arbetets kvalitet och storlek på fordon, blir kostnaden för arbetskraft beräknas. Nu, om du vill gå för mer övre kostnader slutet arbetskraft, kan du räkna med kostnader att röra eller gå över US $ 50.000. Men dessa priser är subjektiva som lackeringsanläggningen du väljer. Beroende på hur mycket pengar du är villig att spendera, kommer du att få det slutliga resultatet tillsammans med kvaliteten på arbetet.
Slutliga kostnader, För att veta hur mycket kostar det att måla en bil medan kombinera arbete och material som används, bör du räkna med en genomsnittlig lack på mellan US $ 3.000 till US $ 5.000. Kom ihåg att alla faktorer / element vi talade om hela artikeln, bör ingå. Nu är så långt som att måla bilen med er som berörs (i syfte att spara lite pengar), du i själva verket kommer att hamna utgifterna mer för material som sprutpistol, sandpapper, höljen för Windows och krom, och i synnerhet färg. Du kommer att investera mer tid i att måla bilen själv, snarare än att ha allt gjort för dig. Så valet är ditt, kan du försöka spendera mer tid och pengar genom att arbeta med projektet på egen hand eller få jobbet gjort av yrkesmän i prisvärd summa pengar.
Glöm inte att besöka så många garage och måla butiker innan du gör det slutgiltiga beslutet. Vara säker på att ställa frågor om preparatet, arbetskraftskostnader och lager beläggningen. I slutändan är du den enda faktor som avgör hur mycket kostar det att måla en bil, eftersom du kommer att göra den sista ansökningsomgången.

No comments:

Post a Comment