Wednesday 5 October 2011

Granit Transformations Cost

Kök bänkskivan upptar en stor yta i något kök. Utseendet på köket är främst beroende av utseendet på en bänkskiva. Det finns många möjligheter som finns i material av kök bänkskivor. Men om kitchen remodeling är på ditt sinne, så skulle du antagligen vilja ge ett nytt utseende till din bänkskivan inte genomgår mycket av rivning. I så fall skulle granit transformationer vara din perfekta alternativet. Innan reda Uppskattningen för granit transformationer kostnader, låt oss förstå om granit transformationer mer detaljer. Mer om granit bänkskivan bekostnad.
Vad är Granite Transformations
Granit transformationer är i stort sett fast konstruerade stenplattor som monteras över bänkskivor. De tillverkas genom en blandning graniten mjöl och vissa polymerer. Andra stenar och kvarts är också lagts till blandningen. Slutprodukten är betsade resistent, skrapa bevis, värmetåligt och har nästan alla kvaliteter av en riktig gråsten. De största fördelen med granit transformationer är att du inte måste riva befintliga bänkskivan struktur för att installera en ny. Det sparar en massa problem och oreda som resultat på grund av tunga rivningsarbeten. Graniten Plattorna prefabricerad och förbehandlade på tillverkarens hemsida bara. Färdigt platta i sedan installeras i kundens kök utan mycket muras. Hela jobbet slutförs inom en dag.
Hur mycket Granit Transformations Cost
När du gör en beställning med en granit transformationer företag, sänder bolaget sina skickliga hantverkare att vidta åtgärder för bänken storlek. Under den tiden, de ger dig ett uppskattning för kostnaden av granit transformationer enligt dina individuella mått och specifikationer. Kostnaden är inklusive största delen av tillverkning och installation avgifter. Se dock till att det även omfattar transportkostnaderna samt kostnad för dragande material.
Generellt sett är granit transformationer kostat närmare motsvarar kostnader för att riva en befintlig bänkskivan och installera en ny med plattor i backsplash. Detta är skälet till varför många folk föredrar att gå för "real thing". Om granit transformationer fanns någon billigare, skulle de faktiskt varje husägare första val för remodeling kök bänkskivan. Kostnaden ökar om du måste installera den över en befintlig bänkskivan med ytterligare anpassade funktioner. I genomsnitt granit transformationer kostnaden per kvadratmeter ligger någonstans mellan USD 60 - 80 USD. Om du planerar att installera det på befintliga bänkskivan, sedan vara beredd att spendera allt mellan USD 90 - 130 USD per kvadratfot. Finaste kvalitet granit transformationer kan kosta dig något mer än så.
Granit Transformations Care
Även granit transformationer enkelt om underhåll, måste du ta hand om dem att öka deras livslängd. Du måste vårda granit transformationer på ett ungefär liknande sätt som du skulle för granit. Detta inkluderar, torka heta spill omedelbart ur ytan och skydda den från en värmekälla. Även granit ytan är det mindre troligt att få eroderade på grund av sura ämnen, de säkert kan göra att vissa fläckar på ytan. Granit yta rengörs med Special sten rengöringsmedel endast som också med mjuk svamp eller trasa. Diskmedel kanske inte den bästa renare för rengöring granit ytan som det långsamt skador den. Placera inte varma kastruller och stekpannor direkt på graniten stället alltid sätta varma dynor under dem. Slutligen bör man undvika hacka eller skär direkt på granit yta. Mer om granit bänkskivan vård.
Därför kunde granit transformationer vara din alternativet om du vill undvika röran vid modelleringsarbete. Men på grund av försumbar skillnaden mellan granit transformationer och kostnad av verkliga granit bänkskivan kan du inte kan spara mycket.

No comments:

Post a Comment