Monday 24 October 2011

Franska Braid Bangs

Braid frisyr är utan tvekan en av de äldsta frisyrer. De är dock fortfarande älskad av miljontals kvinnor över hela världen. Anledningen är, deras enkelt underhåll samt elegant och snyggt utseende att dessa fläta frisyr kan skapa. Dessa frisyrer verkar vara särskilt användbart i hanteringen av flätor under de varma sommardagarna. Idag kan vi se en hel del experiment som genomförs med några populära flätor, särskilt de franska och nederländska flätan. Den sofistikerade look som ett franskt fläta kan skapa är still omhuldas av kvinnor i hela världen. Denna mångsidiga flätor kan också användas för att skapa några andra trendiga frisyrer, varav franska fläta luggen är värt att nämna. I den här artikeln kommer vi att diskutera om franska fläta och franska fläta luggen, steg för steg instruktioner.
Franska Braid
En fransk fläta är oftast lite komplicerat än den enkla engelska flätan. Den grundläggande franska fläta skapas av första att ta en liten sektion av håret på toppen av huvudet och dykning dessa till tre lika stora delar. Sedan är den högra delen av håret gick över den mellersta delen, varefter den vänstra delen korsas över de mittersta sektionen. Nu, ta en liten del av hår på höger sida, lägga till det befintliga rätten Strand och korsa den över mittsektionen. Ta sedan ett nytt avsnitt av hår från vänster sida, lägg den till vänster hårstrå och korsa den över mittsektionen. Fortsätta processen att lägga till nya avsnitt av hår på båda sidor, och sedan korsa dem över mittsektionen tills du får önskad längd för din franska Braid. Lär dig mer hur man franska fläta.
Franska Braid Bangs Instruktioner
Flätad lugg är speciellt att föredra för att hålla håret rent och snyggt under sommardagar. Innan flätning process är det starkt rekommenderat att jämna ur håret, speciellt om det är lockigt och burrigt. Var noga med att dämpa such hår med lite vatten eller lite hår stylingprodukter. Nu, ta bort alla härva genom att försiktigt kamma håret. När du hår är klart avgöra vilken sida av håret till en del. Det kan vara höger eller vänster sida, beroende på vilken sida du vill bära de flätade smäll. Nu skiljer din lugg från resten av håret, och göra detta, ta alla hår ca 2 inches från pannan. Nu, slips resten av hår i en hästsvans tills du är klar med din flätad lugg.
För att göra fransk fläta luggen, börja från toppen av smällar. Ta en liten del av hår från lugg och dela upp den i tre delar. Passera högra delen av hår över mittpartiet och sedan korsa vänster avsnittet över de mittersta sektionen, i syfte att skapa en grundläggande fläta. Nu, ta en sektion av hår från höger sida och lägga till höger hårstrå innan de passerar över det mitt strand. Gör samma sak medan de passerar vänster hårstrå över de mittersta delen på samma sätt som du skulle göra när du skapar klassiska franska flätan. Med andra ord, håll lägga till nya avsnitt av hår på båda sidor, innan vi korsar dem över mittsektionen. Fortsätt på detta sätt genom fläta luggen över ditt huvud tills du når örat. På denna punkt kan du säkra fläta i ett hästsvans eller helt enkelt fixa det med en bobby pin på baksidan av örat. Ta reda på mer om:; fransk Braid frisyrer; Side fransk Braid; Det handlar om hur man fransk fläta luggen själv. Nu, så långt som resten av håret är berörda, kan du göra en massa saker att skapa några unika frisyrer. Kan du antingen låta håret hänga ned som vanligt, eller fäst den i ett sida hästsvans. Du kan också välja en updo frisyr för att få en eleganta utseende. Sammanfattningsvis lugg franska fläta frisyr är en av få frisyrer som fungerar lika bra både på lång och kort hår, och detta är skälet till varför så många kvinnor tycker om att idrotten här enkla, men vackra frisyr.

No comments:

Post a Comment