Monday 17 October 2011

Dark Armhålor

Dark armhålorna kan orsakas av olika faktorer. Oavsett kan vara orsaken, kan det vara obehagligt att bära ärmlösa tröjor och toppar eller remmar, om du har mörka armhålorna. Även om, kan det vara mer framträdande hos ljushyade människor, även de med en brun hy kan finna det pinsamt att avslöja mörka armhålorna. Låt oss ta en titt på några av de vanligaste orsakerna för mörka armhålor och det populära hem rättsmedel för detta tillstånd.
Dark Armhålor Orsaker
Det kan finnas olika orsaker till mörka armhålor. Det kan bero på att regelbunden användning av hårborttagning krämer, som innehåller kemikalier som kan irritera huden. Regelbundna rakning av armhålorna visar sig vara en gemensam orsak till mörkfärgning av huden i det området. Hos vissa personer, vaxning kan också orsaka detta villkor. Ansamling av döda hudceller i armhålorna vara en orsak till mörkfärgning av huden. I vissa fall kan dålig hygien orsakar armarna infektioner, som i tur leder till missfärgning av huden. Dark armhålorna ses också hos personer med överdriven armhåla svettning och dem som bär tighta kläder. Det kan också hända att de kemikalier och alkoholhalt i deodoranter kan irritera huden och orsaka detta tillstånd. Även ärftlighet är en faktor, som inte kan uteslutas som en orsak till mörk armhålorna. De som är överviktiga kan uppleva ett tillstånd som kallas "acanthosis nigricans", som kännetecknas av mörkfärgning av huden i armhålorna, ljumsken och hals. Så kan mörka armhålor bero på något av ovanstående nämnda anledningar. Läs vidare för mer information om mörk underarmar behandling och huskurer.
Dark Armhålor Solutions
Om du tar en titt på de olika orsaker till mörka armhålor, är det uppenbart att de flesta av dem kan undvikas och tillståndet kan förhindras i viss utsträckning. Om mörka armhålorna orsakas av produkter, liksom, deodoranter, hår borttagning krämer, etc, kan du undvika att använda dem. Om orsaken är rakning eller vaxning, då kan den person välja permanent hårborttagningsmetoder. Vid död hud cell bygga upp, kan regelbundna exfoliering vara till stor hjälp. Bortsett från att använda bomull kläder, dricker mycket vatten, minska vikten (för överviktiga människor) osv, kan vara fördelaktigt. För villkor, som, infektioner i armhålorna, måste du söka läkarvård, som också är oundviklig, om någon är med klåda och ömhet i området, tillsammans med missfärgad hud.
Dark Armhålor Behandling och Rättsmedel
Om du vill ha en behandling för mörk armhålor, måste du närma sig en hudläkare. Läkaren kan föreslå armhåla peeling, som är en metod för att avlägsna den yttre huden lager med en peeling lösning. När peeling är gjort, kan läkaren be dig att ansöka blekning agenter armhålorna, varje natt. Underarm blekning är en annan metod som används för att behandla mörka armhålor. Medan, det är en vanlig metod för att bleka underarmar, enligt dermatologer, personer med mörk hud i armhålorna måste bleka området efter peeling bara. Så är det alltid bättre att vända en hudläkare för sådan behandling.
Förutom de ovan nämnda behandling, det finns många mörka armhålor huskurer också. Den vanligaste bland dem är citron, som kan användas i många olika former. Det sägs att Blekmedel citron kan lätta huden. Citronskal Pulvret blandas med gram vetemjöl och en nypa gurkmeja pulver att göra en pasta som appliceras på underarmarna. Det måste sköljas bort, när den blir torr. Försiktigt skrubba med pastan, under sköljningen. Detta måste upprepas minst en eller två gånger i veckan. Du kan också använda citronsaft med honung och socker för att göra en pasta för underarm ansökan. Något varmt blandningen, innan ansökan och skölj av efter tjugo minuter. Medan använda några människor bakpulver för att bli av huden missfärgning, vissa andra använder kokosolja. Innan du använder någon av huskurer, se till att du inte är allergisk mot ingredienserna.

No comments:

Post a Comment