Thursday 20 October 2011

Paint Färgscheman

Innan vi börja titta på de system lacken för utrymmen inomhus och ytterväggar, låt oss förstå vad färg psykologi och färghjulet är. Färghjulet har i princip tre primära färg som är rött, blått och gult. När dessa färger blandas med varandra de skapar andra tre färger vilka är lila (blandning av röd och blå), grön (blandning av blått och gult) och orange (blandning av gul och röd). Hälften av färghjulet (inklusive primära och sekundära färger) har varma färger, består hälften av färgcirkeln av cool färg.
Använda varma och kalla färger kan du skapa olika stämningar för din inredning rum. Till exempel använder varma färger som orange och gult du kan skapa ljusa och soliga humör för ditt vardagsrum. Använda färger som blått och lila du kan skapa nykter och fredliga humör för din sovrum. Förstå differentiering mellan svala och varma färger, ger dig bra kontroll på val av rätt färg färger och frihet att mixa och matcha det varma och kalla färger för att skapa otroliga söker nya system lacken för interiör och exteriör målning. Ja, kom ihåg röd, orange, gul är varma färger och blå, lila och grön är svala färger.
Hem Paint Färgscheman
Paint färgscheman för vardagsrum, för ditt vardagsrum kan du gå med en nykter men liten glad färg färg tema eller gå lite vass och prova några nya iögonfallande färgkombinationer. Du kan gå med ett av dessa system lacken för ditt vardagsrum:; Grå väggar med mörka nyanser av grått för vägg trim. , Beige väggar med vit vägg trim, och några vita målade väggen konst. ; Röd och svart färgkombination. , Grön och vit färg kombination. , 3 grå väggar, 1 vägg svart färg med färgglada blobbar på den. Läs mer på, inre färg färger och idéer. ; Paint färgscheman för sovrum, sovrum måste oftast målade med lugn, nykter och lugnande färg. Men om du målar en plats för en tonårig flicka eller pojke kan du gå med några ljusa färgkombinationer, som den person vistas i rummet kommer att använda rummet inte bara för att sova, men tillbringar den mesta tiden i deras rum. Är här några idéer för att måla ett sovrum:; Sober färgkombinationer av vitt färg med inslag av rött, blått eller gult. ; Fredliga cool kombination med blått, som blå med vitt, grått eller gult. ; Något nytt med färg kombinationer av vinrött med vit eller gul. , För män sovrum brun med färg kombinationer av svart, blå eller gul. ; För flickor sovrummet färgkombinationer av antingen rosa eller lila, med inslag av vitt eller gult. Läs mer om, rum färger och vad de betyder. ; Måla färgscheman för Kök; för nutida kök finns det många målning kombinationer, ur vilket du kan välja.; Vissa färgkombinationer för att måla ett modernt kök är; nyanser av gult i kombination med blå eller röd. , En grön med vita eller gula också kommer att ge ett nytt utseende. ; Populära färgkombinationer som lavendel med svart eller vitt. ; Populära färgen program såsom Aqua väggar med inslag av vitt. ; Exteriörlack Färgscheman; Exteriors lacken system bör vara sådana att de slås samman fint med utomhus. Därför välja färger som påminner om Jorden. Some färgkombination ideer för exteriör hus målning är; Grön och vit är en klassisk färgkombination av yttre färg färger. , Mörkgrå med inslag av vita kommer också att se bra ut. ; Monochromatic tema med brunt kan också tillämpas på utomhusfärger. , Medium röda färgen, med gröna och ljusbrunt kan också användas. ; Ovan har de olika färg färgscheman. När du väljer en viss färg gör att du väljer rätt nyans det, så att det går bra med det andra eller tredje färg du ska kombineras med. Så väljer klokt och njuta av en vackert målade hus!

No comments:

Post a Comment